Ένα γνώριμο όνομα αλλαντικών με μακρά παράδοση στο χώρο, επιστρέφει. Ο λόγος για τα αλλαντικά «ΘΡΑΚΗ» που επανέρχονται δυναμικά και έχουν ήδη κεντρίσει το ενδιαφέρον της αγοράς, καθώς υπόσχονται τις γνωστές, αυθεντικές τους γεύσεις, σε αλλαντικά πιο υγιεινά, πιο φρέσκα, με υψηλότερη διατροφική αξία. 

Ξεκινώντας από τις Φέρες Έβρου το 1972, ως μια μικρή αλλαντοποιία, τα αλλαντικά «ΘΡΑΚΗ»είχαν γρήγορα κυριαρχήσει στην αγορά της Βόρειας Ελλάδας και αργότερα ολόκληρης της χώρας. Η ιδιαίτερη διαδικασία ωρίμανσης και καπνίσματος σε συνδυασμό με τις αυθεντικές συνταγές έκαναν τα αλλαντικά να ξεχωρίσουν από νωρίς και το όνομά «ΘΡΑΚΗ» να ταυτιστεί με τη χαρακτηριστική τους γεύση και τα αρώματά τους.

Σήμερα, χτίζοντας πάνω σε μια μακρά ιστορία 40 και πλέον χρόνων, τα αλλαντικά «ΘΡΑΚΗ»επανέρχονται δημιουργώντας παραδοσιακά προϊόντα που συνδυάζουν περισσότερη φρεσκάδα και λιγότερη επεξεργασία.

Επιλέγοντας πάντοτε φρέσκα κρέατα, από μικρές, τοπικές πιστοποιημένες φάρμες, τα αλλαντικά «ΘΡΑΚΗ» που κυκλοφορούν σε ειδικά σχεδιασμένες συσκευασίες φρεσκάδας, στοχεύουν σε μια νέα γενιά πιο υγιεινών και φρέσκων αλλαντικών. Δίχως να αλλοιώνουν την αυθεντικότητα των γεύσεων τους, τα αλλαντικά συμφωνούν με τις σύγχρονες διατροφικές προτιμήσεις και ποιοτικές προδιαγραφές.

Όπως φαίνεται, σε μια δύσκολη περίοδο για την ελληνική επιχειρηματικότητα, μία μεγάλη ιστορία της γεύσης επέλεξε τον δρόμο της επιστροφής και κυκλοφορεί ξανά με ένα σύγχρονο και ανανεωμένο πρόσωπο στην αγορά αλλαντικών.