ΓΕΩΡΓΙΑ - ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ

Αγροτικές αποζημιώσεις 4,8 € στη Ροδόπη – Δήλωση του Βουλευτή Ιλχάν Αχμέτ

Εν όψει της καταβολής στους γεωργούς της χώρας, του οφειλόμενου 35% των αποζημιώσεων του 2019, συνολικού ύψους 67 εκατομμυρίων ευρώ, ο Βουλευτής Ροδόπης Ιλχάν Αχμέτ, που πρόσφατα επισκέφθηκε για το εν λόγω θέμα τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, αναφέρεται στα 4,8 εκατομμύρια ευρώ τα οποία αντιστοιχούν στους δικαιούχους της Ροδόπης, και τονίζει για μία ακόμη φορά οτι γνώμονας για τον ίδιο, όσον αφορά τα ζητήματα του πρωτογενούς τομέα της περιοχής μας, είναι “ο διαρκής αγώνας χωρίς λαϊκισμούς που αποπροσανατολίζουν για πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη”.

Αναλυτικά η δήλωση του Ιλχάν Αχμέτ:
“Αγαπητοί μου συμπολίτες, με την επίσκεψή μου στις 26 Ιουνίου στον Διοικητή του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο, διεκδίκησα την άμεση καταβολή του υπόλοιπου 35% των αποζημιώσεων του 2019 για τους παραγωγούς της Ροδόπης, καθώς και των φετινών καταστροφών από χαλαζοπτώσεις. Βρίσκομαι σήμερα στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι αύριο Τετάρτη καταβάλλονται στους λογαριασμούς των αγροτών της Ροδόπης 4,8 εκατομμύρια ευρώ από τον ΕΛΓΑ, ακριβώς γι’ αυτά τα ζητήματα.
Ο αγώνας που δίνουμε είναι διαρκής και στοχευμένος, χωρίς λαϊκισμούς και κραυγές που αποπροσανατολίζουν για πρόσκαιρα πολιτικά οφέλη.
Συνεχίζουμε με την ίδια λογική, που είναι η μόνη ρεαλιστική οδός για την επίλυση των προβλημάτων και την δικαίωση των αιτημάτων του πρωτογενούς τομέα στην περιοχή μας, που αποτελεί και την ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας σε μια δύσκολη συγκυρία για τον τόπο μας”.

 

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος