ΥΓΕΙΑ

Αρνητικά και τα 123 rapid tests σήμερα στην Κομοτηνή

Συνεχίζονται τα rapid tests στην Πλατεία Ειρήνης το Σαββατοκύριακο

Συνεχίζονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον γενικό πληθυσμό που προγραμμάτισε ο  Δήμος Κομοτηνής, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID-19.

Σήμερα Παρασκευή έγιναν από δύο συνεργεία του ΕΟΔΥ τεστ ανίχνευσης αντιγόνων του νέου κορωνοϊού. Συγκεκριμένα, η μία κινητή μονάδα πραγματοποίησε 26 τεστ στην παλιά Δημοτική Βιβλιοθήκη Κομοτηνής  και ήταν όλα αρνητικά και η άλλη πραγματοποίησε 97 rapid tests στην πλατεία Ειρήνης και ήταν όλα αρνητικά.

Το Σαββατοκύριακο οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι θα γίνουν στην Πλατεία Ειρήνης. Συγκεκριμένα, το Σάββατο θα πραγματοποιηθούν τις ώρες 10:00 με 14:00 και την Κυριακή 11:00 με 14:00.  Από την ερχόμενη Δευτέρα 5 Απριλίου το ένα συνεργείο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στον χώρο της Λαϊκής Αγοράς του Δήμου Κομοτηνής και θα γίνονται έλεγχοι  ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου μέσα από το αυτοκίνητο (drive through rapid tests αντιγόνου covid-19) τις ώρες 10:00 με 15:00 και το άλλο στην πλατεία Ειρήνης τις ίδιες ώρες.

Όσοι επιθυμούν να υποβληθούν σε rapid test αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033 και  προσέρχονται γνωρίζοντας τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ ενώ χρειάζεται να δίνουν τον αριθμό του  κινητού τους ώστε να ενημερώνονται για το αποτέλεσμα. Τη διαδικασία στηρίζει το Περιφερειακό Τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος