ΔΙΑΦΟΡΑ

«Έλα και φίλα με»: Το νέο τραγούδι του ανιψιού του αείμνηστου Δημήτρη Μητροπάνου

Ο ταλαντούχος Δημήτρης Μητροπάνος κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι με γενικό τίτλο «Έλα και φίλα με» σε στίχους του Πέτρου Βασιλειάδη και μουσική του Αυγερινού Σέρμπου.

Πρόκειται για ένα σημερινό τσιφτετέλι σε ενορχήστρωση του γνωστού μαέστρου Τάσου Σούρμπα που συνοδεύεται από ένα επίσης εξαιρετικό Music Video σε σκηνοθεσία Νίκου Βλάχου.

Ο Δημήτρης Μητροπάνος συνεχίζει να κινείται σε εξαιρετικά ανοδική πορεία και σίγουρα αποτελεί ένα από τα πρόσωπα που θα απασχολήσει την Ελληνική μουσική σκηνή τα επόμενα χρόνια.

Ο ταλαντούχος Δημήτρης Μητροπάνος εκτός του ότι είναι ανιψιός του αείμνηστου κορυφαίου ερμηνευτή και συνονόματος του, συγκεντρώνει πολλά μιντιακά βλέμματα πάνω του ωστόσο συνεχίζει να δημιουργεί παρέα με τον παραγωγό του Πέτρο Βασιλειάδη και την εταιρία του Real Music Greece, έχοντας και ο ίδιος άριστη μουσική παιδεία όντας δάσκαλος μουσικής αγωγής στην Γερμανία.

Ένα είναι σίγουρο, ότι ο Δημήτρης Μητροπάνος κερδίζει καθημερινά κοινό και ΜΜΕ έχοντας δικό του ύφος και δική του καλλιτεχνική υπόσταση.

ΕΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑ ΜΕ:

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος