ΔΙΑΦΟΡΑ

Νίκος Χαρδαλιάς: Έπαθε ισχαιμικό επεισόδιο

Ισχαιμικό επεισόδιο έπαθε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, ενώ βρισκόταν στο Κέντρο Επιχειρήσεων της Πολιτικής Προστασίας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας έχει μεταφερθεί σε δημόσιο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Αγία Όλγα.

Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, του τοποθετήθηκαν δύο στεντ. Ο κ. Χαρδαλιάς παραμένει στο νοσοκομείο, όπου παρακολουθείται από ιατρούς της Καρδιολογικής Κλινικής του νοσοκομείου.

Ανακοίνωση από το νοσοκομείο
«Περί την 14:30 σήμερα 16/08/2021 προσήλθε στο Νοσοκομείο μας ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων κ. Νικόλαος Χαρδαλιάς. Υπεβλήθη σε κλινικοεργαστηριακό έλεγχο και έγινε άμεσα στεφανιογραφία και αγγειοπλαστική στεφανιαίων αγγείων. Επιτυχώς.

Θα παραμείνει στην Καρδιολογική Κλινική για παρακολούθηση», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του Γ.Ν.Ν. Ιωνίας Κωνσταντοπούλειο- Πατησίων («Αγία Όλγα»), Χαράλαμπος Πρίφτης.

Ανακοίνωση από τη ΓΓΠΠ
Στο μεταξύ, την ευθύνη συντονισμού των επιχειρήσεων πυρόσβεσης στα πύρινα μέτωπα στην Αττική έχει αναλάβει ο Γενικός Γραμματέας της Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαγεωργίου.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πολιτική Προστασία, «την ευθύνη συντονισμού των ενεργειών από την πλευρά της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας, ανέλαβε άμεσα, από την πρώτη στιγμή μετά το περιστατικό υγείας του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά, ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειος Παπαγεωργίου, ο οποίος βρισκόταν ήδη στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Χαλάνδρι».

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος