ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο αντιδήμαρχος Έργων, Προγραμματισμού, Πολεοδομίας και Χωροταξικού Σχεδιασμού, του Δήμου Κομοτηνής, Δημήτρης Καρασταύρου, με ανάρτησή του στο FB κάνει γνωστό πως υποβάλλεται στο πρόγραμμα “Ηλέκτρα” η ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού κολυμβητηρίου Κομοτηνής. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής: “Υποβάλλουμε στο πρόγραμμα ΗΛΕΚΤΡΑ την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού Κολυμβητηρίου της Κομοτηνής και μονάδος τριπαραγωγής θερμικής, ηλεκτρικής και ψυκτικής απόδοσης. Το έργο αυτό, προϋπολογισμού 3.092.771 ευρώ, θα καταστήσει ενεργειακά αυτόνομο το κλειστό κολυμβητήριο της πόλης μας και θα εξασφαλίσει την λειτουργία του δια παντός. Διεκδικούμε, με πλήρη ετοιμότητα, τη χρηματοδότηση του σημαντικού αυτού έργου, ανταποκρινόμενοι σε ένα πάγιο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, η οποία και θα επωφεληθεί από τη χρήση του”. Πηγή+Photo: FB

Συνεχίζεται μία σειρά στοχευμένων και καθοριστικών παρεμβάσεων του Δήμου Μαρωνείας-Σαπών στην περιοχή της Ξυλαγανής, με στόχο την επίλυση προβλημάτων της καθημερινότητας των κατοίκων της και την ενίσχυση της ποιότητας της ζωής τους.
Στο δημοτικό κατάστημα της Ξυλαγανής ολοκληρώθηκαν, μετά από πολλά χρόνια, οι εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης ζημιών στον εξωτερικό και περιβάλλοντα χώρο. Οι εργασίες υλοποιήθηκαν από το δυναμικό του Δήμου και έτσι με την ολοκλήρωση τους εκσυγχρονίστηκε και αναβαθμίστηκε ένας σημαντικός χώρος εξυπηρέτησης των πολιτών.
Παράλληλα μέσα από εργολαβίες αλλά και συνεργείων του Δήμου υλοποιήθηκαν παρεμβάσεις, όπως:
έργα αγροτικής οδοποιίας στην Ξυλαγανή,
έργα αντιπλημμυρικής προστασίας πέριξ του οικισμού,
καθαρισμός πλατειών και κοινόχρηστων χώρων σε σημεία εντός του οικισμού,
κάλυψη λακκουβών και βλαβών στα οδοστρώματα,
παρεμβάσεις στα παλαιά νεκροταφεία, κ.ά.
Η Δημοτική Αρχή Μαρωνείας-Σαπών γνωρίζοντας τα προβλήματα των οικισμών, στο πλαίσιο της ευθύνης της απέναντι στους πολίτες και δεσμεύσεων της έχει προγραμματίσει και υλοποιεί ένα πλαίσιο παρεμβάσεων για την αντιμετώπιση των αναγκών τους και την βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των κατοίκων τους.
Ένα πλαίσιο παρεμβάσεων που στόχο έχει την εμπέδωση της ενδοδημοτικής ισορροπίας η οποία ήταν δέσμευση της Δημοτικής Αρχής.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος