ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

O Δ. Αλεξανδρούπολης προμηθεύτηκε scanner για τον έλεγχο των τσιπαρισμένων δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς (βίντεο)

Ειδικά φορητά scanner για τον έλεγχο των τσιπαρισμένων δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς προμηθεύτηκε ο Δ. Αλεξανδρούπολης, με τη Δημοτική Αστυνομία να ξεκινά ελέγχους των ζώων σε πάρκα και πλατείες το επόμενο χρονικό διάστημα.

«Ο Δ. Αλεξανδρούπολης, με όλες τις κατά τόπους κοινότητες του Καλλικρατικού Δήμου,  προσπαθούμε να δημιουργήσουμε τις καλύτερες συνθήκες για τη διαβίωση των ζώων. Τοποθετήσαμε το προηγούμενο διάστημα συνολικά 60 ταΐστρες και ποτίστρες σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Αλεξανδρούπολης, έχει γίνει η επισκευή του οχήματος μεταφοράς τραυματισμένων αδέσποτων ζώων, έχει γίνει η προμήθεια scanner, και σε συνεργασία με τη Δημοτική Αστυνομία θα ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα οι έλεγχοι σε πάρκα και πλατείες και σε άλλους χώρους» δήλωσε επί του θέματος και ο πρόεδρος της Κοινότητας του Δ. Αλεξανδρούπολης, Γιάννης Ναϊτίδης.

Ο Γιάννης Ναϊτίδης

Ο ίδιος, μάλιστα, αναφέρθηκε και στο βραβείο που απέσπασε ο Δήμος από την Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία για την δράση του κατά το δίμηνο του κορωνοϊού σε ό,τι αφορά την φροντίδα των αδέσποτων ζώων.

Οι βραβευθέντες Δήμοι με το παράδειγμά τους, δίνοντας τόνους τροφή, τοποθετώντας ταΐστρες και ποτίστρες, και συνεργαζόμενοι με τους φιλοζωικούς συλλόγους και τους απλούς πολίτες εθελοντές, παρακίνησαν και άλλους Δήμους να προβληματιστούν και να αρχίσουν κι αυτοί να βοηθούν τα ζώα και τους εθελοντές.

πηγή: evros24.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος