ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο Ιμάμ Τζανέρ υποψήφιος δήμαρχος Ιάσμου

Με ανακοίνωσή του πριν από λίγο ο δικηγόρος και δημοτικός σύμβουλος Τζανέρ Ιμάμ ανακοίνωσε την υποψηφιότητά για τις εκλογές.
Στην ανακοίνωση τονίζεται το σύνθημα “Όλοι Μαζί” για να προσδιορίσει σημειολογικά τα χαρακτηριστικά της υποψηφιότητάς του.
Η ανακοίνωση του υποψηφίου Δημάρχου Ιάσμου είναι η εξής: 
“Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου στις Αυτοδιοικητικές Εκλογές του 2023.
Σας καλώ να πορευτούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για τον Δήμο Ιάσμου της νέας εποχής.
Συνδημότισσες και Συνδημότες,
Φίλες και Φίλοι,
Πριν από έξι μήνες απηύθυνα κάλεσμα προς όλες τις δυνάμεις της τοπικής αυτοδιοίκησης, προς όλους όσους έχουν προφέρει στον τόπο μας στο παρελθόν αλλά και τους ανθρώπους της νέας γενιάς, ανθρώπους του μόχθου και της καθημερινότητας, οι οποίοι οραματίζονται μια ξεχωριστή, διαφορετική πορεία για τον Δήμο Ιάσμου και τις μελλοντικές γενιές. Τότε δήλωνα παρών. Σήμερα δηλώνω πρόθυμος να ηγηθώ μιας συλλογικής προσπάθειας, δυναμικής και ανανεωτικής , άξια της εμπιστοσύνης όλων των δημοτών.
Σε αυτούς τους έξι μήνες από την δήλωση μου, επιβεβαιώθηκε η θέληση των πολιτών του Δήμου Ιάσμου να προχωρήσουμε ενωμένοι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, αφήνοντας πίσω μας λάθη και διαφορές του παρελθόντος.
Σήμερα σας δηλώνω, με τιμή και σεβασμό, πως θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να κάνουμε πράξη όσα ονειρευόμαστε. Σήμερα ανακοινώνω και επίσημα την υποψηφιότητά μου ως Δημάρχου του Δήμου Ιάσμου και ζητώ τη συνδρομή και τη στήριξή σας, ώστε να είμαστε έτοιμοι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να διοικήσουμε από την πρώτη μέρα, χωρίς να υπάρξει επιπλέον χαμένος χρόνος.
Από σήμερα κιόλας, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, δημιουργούμε τις ομάδες Πολιτισμού, Ανάπτυξης, Αθλητισμού και Νέας Γενιάς. Ξεκινάμε την ξεκάθαρη καταγραφή του προγράμματός μας, ακούγοντας τη φωνή κάθε συνδημότη μας. Σας καλώ να συμμετέχετε ΟΛΟΙ, ώστε ΜΑΖΙ να δημιουργήσουμε το οργανωτικό και διοικητικό πλαίσιο της επόμενης μέρας για ένα καλύτερο μέλλον, που αξίζει στον τόπο μας.
Ο πρωταρχικός στόχος για εμάς δεν είναι η κάλπη αλλά ο πολίτης! Η ενεργή συμμετοχή του καθενός σε αυτή την προσπάθεια, θα μας δώσει τη δύναμη να πραγματοποιήσουμε και όλους τους άλλους στόχους!
Αγκαλιάστε την πρωτοβουλία μου και των συνεργατών μου, δώστε δύναμη στην υποψηφιότητά μου ως Δήμαρχος Ιάσμου και εμπιστευτείτε το όραμά μου. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να ‘ξαναχτίσουμε ‘τις Αξίες και τις Αρχές του Δήμου μας! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να ‘ξαναχτίσουμε’ τον Δήμο Ιάσμου του πολιτισμού, της ανάπτυξης, της αισιοδοξίας .
Στην προσπάθειά μου και στον αγώνα μου αυτό είναι πολύτιμη η συμμετοχή όλων σας και γι΄αυτό ζητώ ταπεινά την στήριξη και την συμπόρευσή σας.
ΗΡΘΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΩΡΑ «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΛΑΜΠΡΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΟΥΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
Υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου
ΙΜΑΜ ΤΖΑΝΕΡ

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος