ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Περιφερειακή Σύνθεση: Απροκάλυπτη η «αποπληρωμή γραμματίων» και αυτοδιαψεύσεις από τον Χρήστο Μέτιο

Για το θέμα δημιουργίας Οργανισμού Διαχείρισης και Προώθησης Προορισμού (DMO) στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, η παράταξή μας είχε καταθέσει επερώτηση τον περασμένο Μάρτιο και απαντώντας τότε ο Περιφερειάρχης απαξίωνε τους DMO λέγοντας ότι «Έχουμε τη δυνατότητα πλέον από το ΕΣΠΑ να διαθέτουμε πόρους για τον Τουρισμό, προχωράει η υλοποίηση αυτού του έργου, ετοιμαζόμαστε για το επόμενο μεγάλο έργο, και θα δείτε ότι όλα αυτά τα θέματα, που θα μπορούσε να κάνει τα ίδια και ένας αναπτυξιακός οργανισμός θα γίνουν από την αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας».

Τέσσερις μήνες μετά, απαξιώνει την «αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας», απαξιώνει τον εντεταλμένο σύμβουλο Τουρισμού Θανάση Τσώνη (που ο ίδιος όρισε) και ανακοινώνει την πρόθεσή του να συσταθεί τελικά DMO με επικεφαλής μάλιστα τον Μιχάλη Αμοιρίδη, που όπως δήλωνε δεν τον ενδιαφέρουν οι θέσεις και οι τίτλοι.

Τελικά και οι θέσεις τον ενδιαφέρουν και οι τίτλοι τον ενδιαφέρουν τον Μιχάλη Αμοιρίδη και τον Χρήστο Μέτιο τον ενδιαφέρει να ξεπληρώνει τα γραμμάτια με τα οποία υποθηκεύει το μέλλον της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.

Όμως, αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ. Σε 1.5 χρόνο από σήμερα ο Χρήστος Μέτιος και η Διοίκηση του θα πάρουν την απάντηση που πρέπει από τους ψηφοφόρους της Περιφέρειας μας την οποία θα απαλλάξουν από την επικίνδυνη παρουσία τους που ως μόνο στόχο έχει τα βολέματα ημέτερων σε βάρος του κοινού συμφέροντος.

ΣΗΜ: Προβλέπονται και εδώ μισθοί όπως στον «Οργανισμό» και ταξίδια;

Από το Γραφείο Τύπου της Περιφερειακής Σύνθεσης

Η φωτογραφία είναι από την σύσκεψη με την συμμετοχή του Περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Χρήστου Μέτιου, του Πρόεδρου του DMO Μ. Αμοιρίδη, του Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης Κ. Σιμιτσή, του Εντεταλμένου Περιφερειακού Συμβούλου Τουρισμού Θ. Τσώνη και του υπεύθυνου υπηρεσιακού στελέχους για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Γ. Σγούρου

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος