ΔΙΑΦΟΡΑ

Πώς ο ανάδρομος Άρης θα επηρεάσει την ερωτική σας ζωή

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου φέρνει μαζί του πολλές αστρολογικές διελεύσεις. Μέσα σε αυτές είναι και η ανάδρομη πορεία του Άρη που θεωρείται από τις πιο σημαντικές του 2020. Δέσε τη ζώνη σου και πάμε να ανακαλύψουμε πώς ο Άρης θα επηρεάσει τον Σεπτέμβρη την ερωτική σου ζωή.

Κριός

Μην καταρρέεις. Δεν έχασες την καλή σου τύχη. Απλά επιπτώσεις του ανάδρομου Άρη είναι πιο έντονες από ποτέ για σένα γιατί είναι ο κυβερνήτης σου. Αντανακλούν τα πράγματα στα οποία κατευθύνεις την ενέργειά σου. Αν δεν είσαι σε φάση, αυτό είναι οκ.

Ταύρος

Χαλάρωσε. Με τον ανάδρομο Άρη στον 12ο οίκο σου των μυστικών και του υποσυνείδητου μπορεί να νιώσεις αποσυνδεδεμένη από την πραγματικότητα περισσότερο από ποτέ. Η ερωτική σου ζωή μπορεί να μοιάζει σουρεάλ ή έξω από αυτό τον κόσμο. Σιγουρέψου ότι βλέπεις τα πράγματα όπως ακριβώς είναι.

Δίδυμος

Ο υπέρμετρος εγωισμός δεν είναι πάντα καλό πράγμα. Ο Άρης είναι ανάδρομος μέσω του 11ου οίκου σου που έχει να κάνει με τη φιλία και την αίσθηση της ύπαρξής σου στον κόσμο, που σημαίνει ότι πιθανότατα θα νιώσεις την ανάγκη να επιβεβαιωθείς ανάμεσα στους συνεργάτες σου και τον κύκλο των φίλων σου.

Καρκίνος

Μην είσαι αυταρχική. Παρά την βαθιά σου επιθυμία να διατηρήσεις μια υγιή ερωτική ζωή,  ανάδρομος Άρης μέσω του 10ου οίκου σου που αφορά την καριέρα σου μπορεί να στρέψει την ενέργειά σου στους επαγγελματικούς σου στόχους. Μη χάνεις την ισορροπία σου, για να μπορείς να επικεντρωθείς ταυτόχρονα και στα δύο.

Λέων

Ένα πράγμα τη φορά. Το να είσαι ανταγωνιστική είναι ένα πράγμα αλλά το να χάνεις την συγκέντρωσή σου για τους λάθος λόγους είναι άλλο. Μείνε συνδεδεμένη στο τώρα και σκέψου τις ανάγκες του συντρόφου σου περισσότερο και ειδικά από τη στιγμή που ο Άρης είναι ανάδρομος μέσω του 9ου οίκου σου που έχει να κάνει με την εξέλιξη. Ενώ είναι μια φοβερή στιγμή για να εξερευνήσεις τους ερωτικούς σου ορίζοντες, χρειάζονται δύο για να χορέψεις.

Παρθένος

Μην είσαι ντροπαλή. Σε συνδυασμό με όλες τις πρόσφατες κατακτήσεις σου, ο ανάδρομος Άρης θα ενεργοποιήσει τον 8ο οίκο σου που αφορά τις στενές επαφές και τις ψυχικές σου “συμβάσεις”, θα σε προκαλέσει να συνδεθείς με την εσωτερική σου “ξελογιάστρα”. Δίνεις και δίνεις αλλά παίρνεις τίποτα σε αντάλλαγμα;

Ζυγός

Υπάρχει πάντα χώρος για εξέλιξη. Με τον Ανάδρομο Άρη στον 7ο οίκο σου που έχει να κάνει με τις σχέσεις, τις διαπραγματεύσεις και τις διαπροσωπικές σχέσεις, επιτέλους νιώθεις αρκετή αυτοπεποίθηση για να εξηγήσεις την προσωπική σου ιστορία. Μην χάνεις την άνεσή σου. Κάνε έρωτα, όχι πόλεμο.

Σκορπιός

Έχεις μια ενδιαφέρουσα ρουτίνα. Παρόλο που ο Άρης είναι ανάδρομος μέσω του 6ου οίκου σου που αφορά τις ευθύνες, τη φυσική κατάσταση και τις καθημερινές σου  συνήθειες θα νιώσεις έμπνευση να ξαναδουλέψεις ολόκληρο το πρόγραμμά σου, ακόμα κι αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις περισσότερο σεξ.

Τοξότης

Μην ταράζεσαι. Δεν φταις εσύ, ο Άρης. Με τον θεό του Πολέμου ανάδρομο στον 5ο οίκο σου που έχει σχέση με τον έρωτα, τη δημιουργικότητα και της αποπλάνησης, μπορεί να νιώσεις έλλειψη κινήτρου με κάθε τρόπο. Κάνε ένα βήμα πίσω και αναθεώρησε την κατάσταση. Για αυτό είναι οι ανάδρομοι.

Αιγόκερως

Στρέψου στον εσωτερικό σου κόσμο. Ο Άρης είναι ανάδρομος στον 4ο οίκο σου του σπιτιού, της οικογένειας και των συναισθηματικών βάσεων που σημαίνει ότι θα νιώσεις πιο εσωστρεφής από ποτέ. Βρες μια διέξοδο για αυτή την καταπιεσμένη οργή ακόμα κι αν περιλαμβάνει μια ωραία νύχτα με τον έρωτά σου.

Υδροχόος

Μίλα. Με τον Άργ ανάδρομο στον 3ο οίκο της επικοινωνίας έχεις την πρόκληση να αντανακλάσεις τη δυναμική σου στις συνδιαλλαγές. Είσαι αρκετά επικοινωνιακά επαρκής; Δεν υπάρχει τίποτα κακό στο να παραδεχτείς στον σύντροφό σου ότι δεν έχεις διάθεση. Ζήτα και θα πάρεις.

Ιχθύς

Ανέβα. Μπορείς να έχεις οτιδήποτε βάλεις στον μυαλό σου. Με τον Άρη ανάδρομο στον 2ο οίκο σου που αφορά την άνεση, τις αξίες και τα μοναδικά ταλέντα σε προκαλεί να κάνεις αντανάκλαση στον τρόπο που ξοδεύεις και στο αν παίρνεις αυτό που σου αξίζει. Νιώθεις πνευματικά, συναισθηματικά και σεξουαλικά ικανοποιημένη;

https://www.marieclaire.gr/

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος