ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Θράκη η Ν. Μπακογιάννη για επαφές στο πλαίσιο της Διακομματικής

Από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, ξεκινάει το πρωί της ερχόμενης Παρασκευής 25 Σεπτεμβρίου τις επισκέψεις της η Διακομματική Επιτροπή για την Θράκη, με επικεφαλής την Πρόεδρο της Ντόρα Μπακογιάννη.

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες συνεδρίασης των δύο υποεπιτροπών της Διακομματικής Επιτροπής της Θράκης. Στην δεύτερη υποεπιτροπή η οποία, περιλαμβάνει θέματα όπως Ανάπτυξη και Οικονομικά κίνητρα, συμμετέχει ο Βουλευτής της ΝΔ Ροδόπης (και πρώην υπουργός), Ευριπίδης Στυλιανίδης, αλλά και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης, Δημήτρης Χαρίτου. Ο Βουλευτής Ιλχάν Αχμέτ Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, θα συμμετέχει εκ περιτροπής στις συνεδριάσεις και των δύο υποεπιτροπών, όπως και ο έτερος Βουλευτής της Ξάνθης, Μπουρχάν Μπουράν.
Μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής ο κ. Στυλιανίδης, ανήγγειλε την επίσκεψη της προέδρου της Διακομματικής Επιτροπής, Ντόρας Μπακογιάννη, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και στις τρεις πόλεις της Θράκης, με ολιγομελή κλειστά ραντεβού, λόγω κορονοϊού.

Αν και το πλήρες πρόγραμμα δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, οι πληροφορίες του Evros-news.gr αναφέρουν ότι επιλέχθηκε να αρχίσουν οι συναντήσεις, επισκέψεις και ενημερώσεις από το λιμάνι του Έβρου, για να καταδειχθεί έτσι όσο πιο εμφατικά γίνεται, η σημασία που έχει αυτό στις μελλοντικές εξελίξεις και ότι αποτελεί το κρίσιμο σημείο για την γεωπολιτική ανάδειξη όλης της περιοχής. Όχι μόνο της πόλης και του νομού, αλλά και της Θράκης γενικότερα, μια και αναμένεται να εξελιχθεί σε ενεργειακό και διαμετακομιστικό κόμβο.

Η κ.Μπακογιάννη και τα μέλη της Επιτροπής, αναμένεται να ενημερωθούν από τον Πρόεδρο του Οργανισμού Λιμένος Κωνσταντίνο Χατζημιχαήλ και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου για όλες τις εξελίξεις που αφορούν τον διαγωνισμό ο οποίος “τρέχει” για την παραχώρηση του 67% των μετοχών του ΟΛΑ, αλλά και τις τεράστιες προοπτικές που διανοίγονται.

 

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος