ΔΙΑΦΟΡΑ

Τα μέλη του “Santa Run” Κομοτηνής προσφέρουν στα τοπικά ΜΜΕ μια ζεστή βραδιά σε γνωστό κέντρο της πόλης, για να τα ευχαριστήσουν για τη στήριξή τους (video)

Σ΄ ένα όμορφο και ζεστό χώρο στην Κομοτηνή (“Ρεφενέ”), η ομάδα εθελοντικής δράσης του Santa Run και η “ψυχή” της Οργανωτικής Επιτροπής Άρτεμις Τσολάκη θέλησαν να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους προς τα τοπικά ΜΜΕ για την στήριξη που προσέφεραν κι αυτή τη χρονιά στη δράση.

“Για ακόμη μια φορά” δήλωσε σε επιστολή της η πρόεδρος “επιβεβαιώνεται ότι τα τοπικά ΜΜΕ ανταποκρίνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας, αποτελώντας πρότυπο έμπρακτης αλληλεγγύης και δίνοντας ταυτόχρονα δύναμη σε μας να συνεχίσουμε. Η παρούσα επιστολή αποτελεί ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης και δεσμευόμαστε να σας κρατάμε ενήμερους για τις εργασίες που θα πραγματοποιηθούν στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Ν. Ροδόπης των Παιδικών Χωριών SOS, καθώς και για τη στήριξη που θα παρέχουμε στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Ν. Ροδόπης “Δύναμη Ψυχής”.

Η εξαιρετική συνεργασία μας ευελπιστούμε να συνεχίσει να εξελίσσεται μέσα στα χρόνια με μοναδικό στόχο να καλύψουμε ανάγκες που αναδεικνύονται καθημερινά στην πόλη μας. Θα χαρούμε να συζητήσουμε και δικές προτάσεις για τον προσδιορισμό του στόχου μας για το 2023 αλλά και για την ανάπτυξη συμμετοχικών δράσεων.

Τέλος, ως ελάχιστο δείγμα της εκτίμησή μας, σας προσκαλούμε την Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2022 στις 20:00μ.μ. στο “Ρεφενέ” για να σας ευχαριστήσουμε και από κοντά για τη στήριξή σας.

Με εκτίμηση – Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής

Άρτεμις Τσολάκη”

Θ.Α.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος