ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Θετικά στην Βρετανική Μετάλλαξη τα κρούσματα της Θάσου

Θετικά στην βρετανική μετάλλαξη βρέθηκαν τα κρούσματα σύμφωνα με τις πληροφορίες του νομιατρου Καβάλας από το νησί της Θάσου.

Η βρετανική μετάλλαξη μεταδίδεται πιο εύκολα όπως μετέφερε ο νομιατρος ενώ έχει τα ίδια συμπτώματα.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία θα μεταφερθούν στον ΕΟΔΥ ενώ είναι τα πρώτα κρούσματα βρετανικής Μετάλλαξης που ανιχνεύονται στην Περιφέρεια ΑΜΘ.

Κλείσιμο των σχολικών μονάδων ζητάει ο Δήμαρχος Θάσου

Ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης, μετά την ενημέρωσή του για την ανίχνευση στελεχών της Βρετανικής μετάλλαξης του Covid-19 σε μαθητές της Θάσου, προέβη άμεσα στην αποστολή νέου αιτήματος προς τους αρμοδίους Υπουργούς και υπηρεσίες για την άμεση αναστολή της διά ζώσης εκπαίδευσης όλων των σχολικών μονάδων της Θάσου.

Επίσης στη σημερινή τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θάσου, που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης, συζητήθηκε η επιδημιολογική κατάσταση στη Θάσο με την συμμετοχή του Διευθυντή Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Καβάλας κ. Χρήστου Παπαδόπουλου, της Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Καβάλας κας. Αναστασίας Αντωνίου, του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου Θάσου κ. Θωμά Αγγελόπουλου, της Αστυνομικής και Λιμενικής Αρχής της Θάσου.

Σχετικά ο Δήμαρχος Θάσου κ. Ελευθέριος Κυριακίδης δήλωσε:

«Συμφωνήσαμε σήμερα όλοι οι τοπικοί εμπλεκόμενοι φορείς, ότι η άμεση αναστολή της διά ζώσης εκπαίδευσης όλων των σχολικών μονάδων της Θάσου είναι ο μοναδικός τρόπος για την άμεση προστασία της κοινότητας της Θάσου από την Πανδημία Covid-19. Έχοντας ως δεδομένη πλέον, την ύπαρξη μεταλλαγμένων στελεχών του ιού στη Θάσο, καλώ για ακόμη μια φορά, τους πολίτες της Θάσου να τηρούν πιστά τα μέτρα προστασίας που όλοι γνωρίζουμε, καθώς τα μεταλλαγμένα στελέχη του ιού διακρίνονται για την ιδιαίτερα αυξημένη μεταδοτικότητά τους».

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος