ΔΙΑΦΟΡΑ

37χρονη «έχασε» τη ζωή της δύο μέρες μετά τη γέννηση του παιδιού της στο ΠΓΝΑ

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία της Αλεξανδρούπολης, από τον ξαφνικό χαμό μιας 37χρονης, η οποία «έφυγε» από την ζωή στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο, δυο ημέρες μετά την γέννηση του παιδιού της.

 

 

 

Η άτυχη Κ.Φ, γέννησε κανονικά την Παρασκευή με καισαρική στην Γυναικολογική Κλινική του Π.Γ.Ν. Αλεξανδρούπολης, αλλά την Κυριακή παρουσίασε ξαφνικά σοβαρό πρόβλημα υγείας και υπέστη ανακοπή και πνευμονική εμβολή. Οι γιατροί την μετέφεραν άμεσα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και “έπεσαν” πάνω της καταφέρνοντας να την επαναφέρουν με υπεράνθρωπες προσπάθειες.

 

 

Μάλιστα επειδή χρειάζονταν αρκετό αίμα, έγινε έκκληση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κινητοποιήθηκε πολύς κόσμος ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα, για να βρεθεί η απαραίτητη ποσότητα όπως και έγινε. Δυστυχώς, χθες Δευτέρα η 37χρονη μητέρα κατέληξε στην ΜΕΘ του νοσοκομείου της Αλεξανδρούπολης, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς αλλά και τους φίλους που την γνώριζαν.

 

Ο πρώην Αντιδήμαρχος Οικονομικών του δήμου Αλεξανδρούπολης Γιώργος Κυζιρίδης, που ήταν συμμαθητής με την αδικοχαμένη κοπέλα, με ανάρτηση του την αποχαιρέτισε συγκλονισμένος:

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της 37χρονης.

evros-news.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος