ΔΙΑΦΟΡΑ

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου η Λαϊκή Αγορά της Κομοτηνής

Την Παρασκευή 14 Αυγούστου θα λειτουργήσει η Λαϊκή Αγορά της Κομοτηνής, αντί για το Σάββατο 15 Αυγούστου, λόγω της επίσημης αργίας για την Κοίμηση της Θεοτόκου.

Την αλλαγή ανακοίνωσε ο Δήμος Κομοτηνής, ενημερώνοντας καταναλωτές και επαγγελματίες ότι η καθιερωμένη ημέρα λειτουργίας της αγοράς μεταφέρεται κατά μία ημέρα νωρίτερα.

Η μεταφορά της ημερομηνίας πραγματοποιείται σύμφωνα με τις προβλέψεις της σχετικής νομοθεσίας και τον κανονισμό λειτουργίας των λαϊκών αγορών του Δήμου Κομοτηνής.

Έτσι, οι πολίτες που προγραμματίζουν τις αγορές τους ενόψει του Δεκαπενταύγουστου θα πρέπει να έχουν υπόψη ότι η λαϊκή αγορά θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Αυγούστου και όχι το Σάββατο, όπως συμβαίνει συνήθως.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος