ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ανακατασκευή του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Ιάσμου για να χρησιμοποιηθεί ως Δημαρχείο. «Το μεγαλύτερο, σημαντικότερο έργο μας» δήλωσε ο δήμαρχος Μουμίν Οντέρ

Ο Δήμαρχος Ιάσμου, Οντέρ Μουμίν, ανακοίνωσε την προκήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανακαίνιση του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Ιάσμου, που προορίζεται για επανάχρηση ως Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο, χαρακτηρίζοντάς το «Το μεγαλύτερο, σημαντικότερο έργο μας».

«Προκηρύξαμε σε ανοικτό ηλεκτρονικό διαγωνισμό αξίας 269.000 €, την ανακαίνιση του Παλαιού Δημοτικού Σχολείου Ιάσμου για την επανάχρησή του ως Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο. Το Νέο Δημαρχιακό Μέγαρο Ιάσμου, ενώνοντας τις υπηρεσίες στο ίδιο κτίριο θα αναβαθμίσει την εξυπηρέτηση του δημότη και θα αποτελέσει μια ιστορική και χρυσή παρακαταθήκη για τις επόμενες γενιές», δήλωσε ο κ. Μουμίν.

onter2

Το υπό κατασκευή έργο περιλαμβάνει εργασίες οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές και αφορά τη διαμόρφωση των χώρων του παλαιού Δημοτικού Σχολείου Ιάσμου, το οποίο θα έχει πλέον χρήση Δημαρχείου.

Προβλέπεται διάνοιξη θυρών στο ισόγειο και τον όροφο σύμφωνα με τα αρχιτεκτονικά σχέδια της Οικοδομικής αδείας και την μελέτη Παθητικής Πυρασφάλειας και κατασκευή εξωτερικής μεταλλικής κλίμακας σύμφωνα τα αντίστοιχα κατασκευαστικά σχέδια.

Επίσης, αφορά και την πλήρη ανακαίνιση των παλιών χώρων υγιεινής, εντός και εκτός του κτιρίου, (αντικατάσταση ειδών υγιεινής, πλακιδίων τοίχων και δαπέδων, σωληνώσεων ύδρευσης και αποχέτευσης και τοποθέτηση στεγανών φωτιστικών σωμάτων) καθώς και τη δημιουργία νέου χώρου υγιεινής ΑΜΕΑ. Ακόμη, θα αποξηλωθεί η παλιά ηλεκτρολογική εγκατάσταση (καλώδια και ηλεκτρολογικοί πίνακες) και θα κατασκευαστεί νέο ηλεκτρολογικό δίκτυο κατάλληλο να καλύψει πλήρως τις ανάγκες του νέου κτιρίου.

Παράλληλα, θα εγκατασταθεί νέο δίκτυο δομημένης καλωδίωσης φωνής και δικτύου. Τέλος, το κτίριο θα φωτιστεί εξωτερικά με προβολείς led.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος