ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Φορτηγά με ανθρωπιστική βοήθεια για τους πυρόπληκτους της Εύβοιας

Μεγάλη ανταπόκριση πολιτών, συλλόγων και επιχειρήσεων στο κάλεσμα του Δήμου Καβάλας-Ο Δήμος Αχαρνών στον οποίο προορίζονταν μέρος της ανθρωπιστικής βοήθειας ζήτησε να μεταφερθεί ολόκληρη στη βόρεια Εύβοια

Οι πολίτες της Καβάλας και της Δημοτικής Ενότητας Φιλίππων έδειξαν για μια ακόμη φορά το κοινωνικό τους πρόσωπο. Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Δήμου Καβάλας, πρόσφεραν μεγάλες ποσότητες τροφίμων, χυμών, εμφιαλωμένων νερών, αντισηπτικών, απολυμαντικών, μασκών, ζωοτροφών και φαρμακευτικών σκευασμάτων για τις ανάγκες των πυρόπληκτων της Εύβοιας, με αποτέλεσμα να γεμίσουν 7 φορτηγά μέσα σε 4 ημέρες!

Ο Δήμος Καβάλας ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στην προσπάθεια ουσιαστικής ανακούφισης των ανθρώπων οι οποίοι έχασαν την περιουσία τους από την πύρινη λαίλαπα. Για την αποστολή της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους κατοίκους των Δήμων Ιστιαίας και Μαντουδίου, εκτός από τη συγκινητική ανταπόκριση δεκάδων πολιτών, τεράστια ήταν και η συνδρομή των συνοικιακών συλλόγων, των πολιτιστικών-κοινωνικών φορέων και των επιχειρήσεων της περιοχής μας.

Σημειώνεται ότι οι υπεύθυνοι του Δήμου Αχαρνών, στους οποίους απευθύνθηκε ο Δήμος Καβάλας για τη στήριξη των πολιτών της Βαρυμπόμπης μετά την καταστροφική πυρκαγιά της 3ης Αυγούστου, ζήτησαν να μεταφερθεί όλη η ανθρωπιστική βοήθεια στη βόρεια Εύβοια, διότι, όπως ισχυρίστηκαν, την έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

KavalaPost

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος