ΔΙΑΦΟΡΑ

Ανατροπή και… εξαίρεση από το lockdown όλων των καταστημάτων του ΟΠΑΠ στην Θράκη

Εγκρίθηκε το αίτημα των ιδιοκτητών των καταστημάτων ΟΠΑΠ με την απόφαση της κυβέρνησης να μην κλείσουν τα πρακτορεία και τα καταστήματα Opap Play ακόμα και στις περιοχές υψηλού κινδύνου.

Όπως και με το υπόλοιπο λιανεμπόριο, τα καταστήματα του ΟΠΑΠ θα παραμείνουν κλειστά από σήμερα και μέχρι τις 16 Νοεμβρίου στις περιοχές που βρισκονται σε συναγερμό, δηλαδή σε Θεσσαλονίκ και Σέρρες. Στην Θρακη ωστόσο θα μείνουν τελικά ανοιχτά όσο παραμένουμε στο κόκκινο.

Αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι ειδικά στην Ροδόπη θα έμεναν κλειστά, αλλά πλέον ο χάρτης άλλαξε, κοκκίνησαν όλες οι περιοχές αλλά ήρθη και μέρος των περιορισμών. Ετσι τα καταστήματα ΟΠΑΠ παύουν πλέον να ακολουθούν την εστίαση και θα ακολουθούν τους κανονες που ισχύουν για το λιανεμπόριο.

Υπενθυμίζουμε πως τα πρακτορεία ΟΠΑΠ παρέμειναν κλειστά για δύο μήνες και τα Οpap Play για σχεδόν τρεις μήνες την άνοιξη, όταν και υπήρχε το πλήρες lockdown. Τότε η ΟΠΑΠ είχε προειδοποιήσει πως κάθε μήνας πλήρους lockdown προκαλεί πλήγμα 45 εκατ. ευρώ. Ωστόσο τότε δεν είχε και αγώνες να ποντάρουν οι παίκτες στο στοίχημα. Τώρα έχει, αφού οι μεγάλες ευρωπαϊκές διργανώσεις και τα επαγγελματικά πρωταθλήματα σε όλη την Ευρώπη συνεχίζονται…

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος