ΔΙΑΦΟΡΑ

Αντώνης Γραβάνης: Το περιφερειακό τμήμα Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για άλλη μια φορά δίνει μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης

Οι Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού- Περιφερειακού Τμήματος Κομοτηνής απέδειξαν για άλλη μια φορά περίτρανα πως αξίζουν το θαυμασμό και τον σεβασμό μας.

Σε αυτή την τραγική στιγμή που ζει η Τουρκία και η Συρία μετά από το φονικό σεισμό, οι δικοί μας άνθρωποι που συμμετέχουν στον Ερυθρό Σταυρό, είναι μπροστάρηδες στις δράσεις αλληλεγγύης και βοήθειας.

Ο αρχηγός του τμήματος Κομοτηνής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, κ. Κώστας Ιμανιμίδης με το μέλος του παραρτήματος κ. ΕφραήμΜπουρχάν συμμετείχαν στην πρώτη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας της Ελλάδας και έφτασαν μέχρι το Γκαζιαντέπ για να συνδράμουν με όλες τις δυνάμεις τους.

Στη επίσκεψή μου στα γραφείατων Σαμαρειτών,του περιφερειακού τμήματος Κομοτηνήςτου Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού,είχα την ευκαιρία να συγχαρώ από κοντά τους εθελοντές, να ενημερωθώ για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τους, και ναπάρω λίγη από την δύναμη ψυχής που μοιράζουν όλοι αυτοί οι άξιοι συνδημότες μαςπου ανταποκρίνονται σε κάθε κάλεσμα αλληλεγγύης, σε κάθε στιγμή και με κάθε αφορμή,

Δεσμευόμαστε να είμαστε πάντα δίπλα τους και να παρέχουμε αμέριστη συμπαράσταση στο έργο τους και βοήθεια στις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τους.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς !

 

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος