ΔΙΑΦΟΡΑ

Από 9 έως 13 και 16 Νοεμβρίου η κατάταξη των νεοσύλλεκτων στον Στρατό Ξηράς

Έπειτα από εγκύκλιο διαταγή του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, οι στρατεύσιμοι με τη Γ’ ΕΣΣΟ του 2020 καλούνται να καταταγούν στον Στρατό Ξηράς από 9 έως 13 και 16 Νοεμβρίου 2020.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ), από 2 έως 5 Νοεμβρίου 2020 θα παρουσιασθούν όσοι κατά το παρελθόν έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας.

Αναλυτικότερα, η ανακοίνωση αναφέρει:

α. Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων 1997 έως και 2022 (έτη γέννησης 1976 έως και 2001), από όλους τους νομούς που υπέχουν υποχρέωση στράτευσης και είναι κατηγοριών πρώτης έως τετάρτης (Ι/1 έως και Ι/4), πλήρους ή μειωμένης θητείας, ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση και οι λόγοι της υποχρέωσής τους για κατάταξη δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 1 Ιουλίου 2020 έως 31 Αυγούστου 2020.
β. Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων της παραγράφου 1α της παρούσας που έτυχαν αναβολής κατάταξης για λόγους υγείας και οι λόγοι της υποχρέωσής τους για κατάταξη δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 1 Σεπτεμβρίου 2020 έως 31 Οκτωβρίου 2020.
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΣ, περισσότερες πληροφορίες για τα σημεία υποδοχής οπλιτών, τις ακριβείς ημερομηνίες και τις υποχρεώσεις αυτών που καλούνται για κατάταξη, παρέχονται από τις κατά τόπους στρατολογικές υπηρεσίες.

Επίσης, οι καλούμενοι κατά την κατάταξή τους καλούνται να έχουν μαζί τους τα εξής:

Το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας
Το σημείωμα κατάταξης
Το Ατομικό Βιβλιάριο Νοσηλείας τους
Αποδεικτικό του Αριθμού Φορολογικού τους Μητρώου (ΑΦΜ)
Τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ)
Ακτινογραφία θώρακος, που θα συνοδεύεται από γνωμάτευση ακτινολόγου ή πνευμονολόγου ιατρού, από οποιοδήποτε στρατιωτικό ή κρατικό νοσοκομείο.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος