ΑΘΛΗΤΙΚΑ

B’ Εθνική: Παρουσίαση της Ροδόπης 87′ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο ΔΑΚ Κομοτηνής η παρουσίαση της Ροδόπης 87′ ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής.

Τον λόγο πρώτος πήρε ο υπεύθυνος Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης και Μάρκετινγκ του συλλόγου Βασίλης Κωστάκης, ο οποίος προέτρεψε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια και τις τοπικές επιχειρήσεις να προβληθούν μέσω της Ροδόπης 87′.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η προπονήτρια του συλλόγου Βίκυ Περιβολοπούλου, η οποία στάθηκε στην ανοδική πορεία του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα μας, κάτι που έχει αντίκτυπο και στη Ροδόπη καθώς δίνεται μεγάλη βαρύτητα στις ακαδημίες του συλλόγου με στόχο τα επόμενα χρόνια να μπορεί να στελεχώνεται η ομάδα από κορίτσια της περιοχής. «Πάνω σε αυτήν την σκέψη εδώ και 3 χρόνια υλοποιείται η συνεργασία με τους Θράκες Κομοτηνής» ανέφερε η Περιβολοπούλου και κάλεσε όλον τον κόσμο να στηρίξει τη νέα προσπάθεια με στόχο να φτάσουν όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Από πλευράς της η αρχηγός Μάγδα Καλαμπούκα αποκάλυψε πως το κλίμα εντός της ομάδας είναι κάτι παραπάνω από οικογενειακό και πλέον στόχος είναι να βγει αυτό στο γήπεδο. Τέλος από πλευράς διοίκησης μίλησε ο Ντίνος Μαυρομάτης, Γενικός Γραμματέας του συλλόγου, ο οποίος επισήμανε πως η διοίκηση είναι πάντα δίπλα στα κορίτσια και θα κάνει ότι μπορεί ώστε να μην τις λείψει τίποτα.

Όλες και όλοι έδωσαν ραντεβού για την Κυριακή στις 16:00 όταν και η Ροδόπη 87′ υποδέχεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής τον Κιλκισιακό στην πρεμιέρα της Β΄ Εθνικής.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος