ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρίτου: «Η κυβέρνηση επιμένει αδίκως και αναιτιολόγητα να εξαιρεί τους πυροσβέστες του Ν. Ροδόπης από το επίδομα προβληματικών και παραμεθόριων περιοχών»

Ο βουλευτής Ροδόπης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Δημήτρης Χαρίτου είχε ζητήσει με παρέμβαση του στη Βουλή από τον υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας να εξηγήσει το λόγο για τον όποιον δε λαμβάνουν το επίδομα προβληματικών και παραμεθόριων περιοχών οι πυροσβέστες που υπηρετούν στο Ν. Ροδόπης, τη στιγμή που ο Νομός μας με υπουργική απόφαση είναι ενταγμένος στις προβληματικές και παραμεθόριες περιοχές. Κατέθεσε μάλιστα στη Βουλή το σχετικό αίτημα που περιλαμβάνονταν στο υπόμνημα της Ένωσης Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος ΑΜΘ και είχε κοινοποιηθεί στον βουλευτή Ροδόπης.

Στην απάντησή του ο υφυπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Ε.Τουρνάς αρνείται να δώσει την οποιαδήποτε απάντηση για την αδικία αυτή σε βάρος του κλάδου των πυροσβεστών. Επιβεβαιώνει, δυστυχώς, ότι η κυβέρνηση αναιτιολόγητα, αυθαίρετα, χωρίς νομοθετικό πλαίσιο, επιμένει να εξαιρεί τους πυροσβέστες του Ν. Ροδόπης από το επίδομα προβληματικών και παραμεθόριων περιοχών. Η επίκληση απλώς του Ν.4024/2011 αποτελεί εμπαιγμό, όταν μάλιστα αποκρύπτεται ότι με τις ισχύουσες υπουργικές αποφάσεις ο νομός Ροδόπης εντάσσεται στις παραμεθόριες προβληματικές περιοχές που δικαιολογούν την χορήγηση του εν λόγω επιδόματος, το οποίο, άλλωστε, χορηγείται σε άλλες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων που υπηρετούν στη Ροδόπη.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος