ΔΙΑΦΟΡΑ

Χρήσιμες συμβουλές για να μην φεύγει η ζέστη από το σπίτι

Μαζί με το κρύο τον χειμώνα, έρχονται συχνά παρέα και οι αυξημένοι λογαριασμοί και έξοδα για τη θέρμανση.

Αυτό που μπορείτε να κάνετε για να περιορίσετε σε ένα βαθμό τα έξοδα, είναι να προσπαθείτε να διατηρείτε για περισσότερο τη ζέστη μέσα στο σπίτι. Με μερικές απλές συμβουλές, μπορείτε να διατηρείτε το χώρο σας ζεστό, εγκλωβίζοντας κατά κάποιο τρόπο τη θερμότητα σε αυτό.

Δείτε τρία παραδείγματα που μπορείτε να ακολουθήσετε…

  1. Απομονώστε τα δωμάτια που δεν χρησιμοποιείτε

Πολύ σημαντικό είναι να κλείνετε τις πόρτες από όλα τα υπνοδωμάτια και τα δωμάτια που δεν χρησιμοποιείτε για να διατηρείται με αυτό τον τρόπο η ζέστη στον χώρο που βρίσκεστε. Πρόκειται για μια αποτελεσματική λύση που λίγοι εφαρμόζουν.

  1. Ανοίξτε τις κουρτίνες αν έχει ήλιο

Κατά τη διάρκεια μιας ηλιόλουστης χειμωνιάτικης μέρας, μην παραλείψετε να ανοίξετε διάπλατα τις κουρτίνες σας. Με αυτόν τον τρόπο οι ακτίνες του ήλιου θα σας ζεσταίνουν με τον πιο φυσικό τρόπο. Από την άλλη πλευρά, όταν αρχίζει να πέφτει ο ήλιος καλό είναι να κλείνετε τις κουρτίνες σας για να μαγειδεύετε τη ζέστη μέσα στο σπίτι σας.

  1. Κλείστε τα κενά σε πόρτες και παράθυρα

Κι όμως, ένα μέρος της θερμότητας του σπιτιού σας χάνεται από τα κενά που υπάρχουν ανάμεσα στις πόρτες και τα παράθυρα. Για να σφραγίσετε τις πόρτες σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά κυλινδρικά χαλάκια ή κάποιο αντικείμενο με το οποίο θα μπορέσετε να καλύψετε αυτό το κενό.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος