ΔΙΑΦΟΡΑ

Χριστόδουλος Τοψίδης – Περιφερειάρχης ΑΜ-Θ : «Θα είμαι περιφερειάρχης όλων, η πόρτα μου θα είναι ανοιχτή» – Δήλωση Ταπατζά (βίντεο)

«Δηλώνω υπεύθυνα, από αύριο θα είμαι Περιφερειάρχης για όλους τους πολίτες της Περιφέρειας: Και αυτούς που μας ψήφισαν και αυτούς που δεν μας ψήφισαν». Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε τις δηλώσεις του, από το εκλογικό του κέντρο στην Κομοτηνή, ο νέος περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χριστόδουλος Τοψίδης, ο οποίος έκανε την ανατροπή και κέρδισε τον Χρήστο Μέτιο στον δεύτερο γύρο.

Με την ενσωμάτωση στο 99,28%, ο κ. Τοψίδης λαμβάνει  50,88%, έναντι 49,12% του απερχόμενου περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου. Σε πανηγυρικό κλίμα, ο κ. Τοψίδης είπε ότι δέχθηκε τα συγχαρητήρια του κ. Μέτιου, ο οποίος τον κάλεσε αύριο στην Περιφέρεια για ενημέρωση και να αρχίσει δουλειά. «Είναι μεγάλη ευθύνη που αναλαμβάνουμε. Αξίζουν όλα αυτά τα παιδιά συγχαρητήρια που δεν μας παράτησαν τη δεύτερη Κυριακή. Η δεύτερη Κυριακή είναι μια άλλη εκλογική αναμέτρηση. Δώσαμε τη μάχη 115 άνθρωποι από τη Δράμα, την Καβάλα, την Ξάνθη, τη Ροδόπη και τον Έβρο και πιστοί στο στόχο μας, σας πείσαμε και μας δικαιώσατε.

  

Η Περιφέρεια μας, χρειάζεται ανθρώπους που έχουν όρεξη για δουλειά, που είναι ανεξάρτητοι, που δεν τους ενδιαφέρουν τα κόμματα και τους ενδιαφέρει ο τόπος τους. Μας χτύπησαν κάτω από τη μέση, μέσα ενημέρωσης. Τις τελευταίες μέρες βγάλανε δημοσιεύματα. Προσπάθησαν εξωγενείς δυνάμεις να σας επηρεάσουν, αλλά κρατήσατε γιατί είστε ώριμοι, έχετε αποφασιστικότητα, έχετε γνώσεις αγοράς”, είπε και συνέχισε:

“Δηλώνω υπεύθυνα, από αύριο θα είμαι Περιφερειάρχης για όλους τους πολίτες της Περιφέρειας και αυτούς που μας ψήφισαν και αυτούς που δεν μας ψήφισαν. Σε εμάς δεν χωράνε διακρίσεις, δεν χωράνε κόμματα. Τα προβλήματα του τόπου είναι το κόμμα μας. Θα δουλέψουμε για εσάς. Η πόρτα της Περιφέρειας θα είναι ανοιχτή. Το τηλέφωνό μου θα είναι ανοιχτό και καθημερινά θα κάνουμε διαβουλεύσεις. Θα πάει ο τόπος μπροστά. Είτε το θέλουν κάποιοι είτε δεν το θέλουν».

Λίγο νωρίτερα δηλώσεις στα μέσα ενημέρωσης είχε παραχωρήσει ο Μανώλης Ταπατζάς, πρώτος σε ψήφους στο Νομό Ροδόπης:

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος