ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Δυναμικό ξεκίνημα για τα κορίτσια της Ροδόπης 87

Ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα προετοιμασίας για την γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Κομοτηνής που φέτος με το πάτημα στο χορτάρι ι στόχος τέθηκε εξ αρχής και δεν είναι άλλος εκτός από τον πρωταθλητισμό.

Οι πρώτες προπονήσεις γίνονται με όρεξη, πείσμα και διάθεση από τα κορίτσια που δυναμικά και εντατικά βελτιώνουν σχεδόν καθημερινά την φυσική τους κατάσταση αλλά και την τεχνική τους κατάρτιση..

Τις επόμενες μέρες αναμένονται να ενταχθούν στην ομάδα οι νέες μεταγραφές που ενισχύουν το ρόστερ και βάζουν ψηλά τον πήχη… Παράλληλα με τις μεταγραφές η προπονήτρια της ομάδας που σε λίγο καιρό θα’ ναι και πτυχιούχος ΟΥΕΦΑ Β’ θέλει να προωθήσει τις ταλαντούχες παίκτριες από τις ακαδημία στην μεγάλη ομάδα.

Τέλος να σημειωθεί ότι κλείνονται φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας με πρώτο αυτό των ακαδημιών Κ14 των Θρακών. Το πρωτάθλημα πιθανόν να ξεκινήσει τέλη Οκτωβρίου οπότε υπάρχει χρόνος για φιλικά και οι εβδομάδες που χρειάζονται για την προετοιμασία.

Έδρα της ομάδας είναι το ΔΑΚ Κομοτηνής ως κοινή έδρα με τον Πανθρακικό και την Δόξα Σιδηροχωρίου και ως δεύτερη έδρα το φιλόξενο γήπεδο του ΠΑΟ Κοσμίου.

Οι προπονήσεις της μεγάλης ομάδας γίνονται στο προπονητικό κέντρο των Θρακών που υπάρχει συνεργασία εδώ και μερικά χρόνια στο επίπεδο των ακαδημιών…

admin/komotini24.gr

 

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος