ΔΙΑΦΟΡΑ

Εορτή του Πολιούχου της Αλεξανδρούπολης Αγίου Νικολάου

Τον Πολιούχο της Άγιο Νικόλαο τιμά την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου 2020 η Αλεξανδρούπολη.

Η Ιερά Μητρόπολις Αλεξανδρουπόλεως γνωρίζει στους ευσεβείς και Ορθοδόξους Χριστιανούς της Επαρχίας μας, ότι οι λατρευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του Πολιούχου μας Αγίου Νικολάου, θα πραγματοποιηθούν σύμφωνα με τα υγειονομικά μέτρα που επικρατούν στη Χώρα για την πάταξη της πανδημίας.

Ο πανηγυρικός Εσπερινός το απόγευμα του Σαββάτου 5 Δεκεμβρίου στις 6:00 θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το Ράδιο Ελπίδα 96.1.

Η Θεία Λειτουργία την Κυριακή 6 Δεκεμβρίου, από 07:00 μέχρι 10:30 θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από το Ράδιο Ελπίδα 96.1 και τηλεοπτικά από την ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και την ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ.

Λιτάνευση της εφέστιας εικόνος δεν θα πραγματοποιηθεί.

Ο οικουμενικός Άγιος Νικόλαος δεν θα παύσει να προστατεύει και να περιφρουρεί την πόλη μας και τους πολίτες της από κάθε πνευματική και ορατή απειλή. Ιδιαίτερα εφέτος που θα τον τιμήσουμε αποστερούμενοι την προσκύνηση της ιστορικής εικόνος του και του τιμίου λειψάνου του. Ο προστάτης κάθε τρικυμισμένου ανθρώπου ας γαληνεύσει σύντομα την φουρτούνα που ταράζει το πλοίο της ζωής μας κι ας οδηγήσει την κοινωνία μας γρήγορα σε απάνεμο λιμάνι.

Εκ της Ιεράς Μητροπόλεως

Πηγή: https://www.alexpolisonline.com/2020/12/blog-post_87.html#ixzz6fla6g6nY
Alexandroupoli Online

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος