ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Έβρος: Επισκέψεις κλιμάκιου του ΚΚΕ σε στρατιωτικές μονάδες και φυλάκια με αφορμή την εορταστική περίοδο

Μονάδες και φυλάκια του ελληνικού στρατού στον Έβρο επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 19/12 και της Τετάρτης 20/12  αντιπροσωπεία
της Οργάνωσης Περιοχής Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΚΚΕ, στην οποία συμμετείχε ο βουλευτής του Κόμματος, Γιάννης Δελής.
Ακόμη συμμετείχαν ο αντιπλοίαρχος ΠΝ ε.α. Τριαντάφυλλος Φωτιάδης, οι Σάκης βαρδαλής, Γιώργος Πυργελής, μέλη του Γραφείου της ΕΠ Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης του Κόμματος και ο Κώστας Ζαλουφλής, Δημοτικός Σύμβουλος Ορεστιάδας.
Η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ επισκέφθηκε συγκεκριμένα το «Φυλάκιο 1» στις Καστανιές και το στρατόπεδο «Παπαναστασίου» στην Ορεστιάδα.  Οι Διοικήσεις των Σχηματισμών στις οποίες ανήκουν οι στρατιωτικές δομές τις οποίες επισκέφθηκε η αντιπροσωπεία του ΚΚΕ, επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, με τη συμμετοχή του προσωπικού που υπηρετεί σε αυτές.
Έγιναν ξεναγήσεις και ενημερώσεις στους χώρους των Μονάδων και Φυλακίων, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ανταλλαγή ευχών με το προσωπικό και τους στρατευμένους σε γιορτινό κλίμα.
Επίσης, κατά τις συναντήσεις η αντιπροσωπεία του Κόμματος δώρισε σειρά λογοτεχνικών βιβλίων στους στρατευμένους, την έκδοση της ΚΕ με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων απ’ το Πολυτεχνείο, ημερολόγιο ατζέντα για το νέο έτος καθώς και έναν πίνακα ζωγραφικής.
Στις συναντήσεις, εκτός των ευχών επισημάνθηκε πως το ΚΚΕ βρίσκεται σταθερά στο πλευρό των στρατευμένων και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων αναδεικνύοντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εντός και εκτός υπηρεσίας.
Σημειώθηκε πως το ΚΚΕ διεκδικεί τη λύση τους μέσα από παρεμβάσεις αλλά και μέσω του κοινοβουλίου με εκατοντάδες ερωτήσεις που έχει καταθέσει.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος