ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γ’ Εθνική: Πρόσκληση στις ομάδες της Θράκης για σύναντηση με όλες τις ομάδες όλης της υπόλοιπης χώρας στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Συνάντηση εκπροσώπων όλων των ομάδων που θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από όλους τους ομίλους απηύθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων Ημαθίας, η οποία εστάλη προς δημοσίευση και στο ThrakiSportS.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση – πρόσκληση, που απευθύνεται προφανώς και στις ομάδες της Θράκης στο νέο πρωτάθλημα (Αλεξανδρούπολη, Αρη Αβατου και πιθανά Ορφέα Ξάνθης) έχει ως εξής:

Ο Α.Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΆΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ, μέσω του προέδρου Δημήτρη Παπαδόπουλου ΠΡΟΣΚΑΛΕΊ, τα ογδόντα έξι (86) ποδοσφαιρικά σωματεία που θα αγωνιστούν κατά την επόμενη περίοδο 2021-2022 στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας, σε αρχική συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου 2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:00 το απόγευμα, στο χώρο εκδηλώσεων “ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ ΜΕΛΑΘΡΟ” στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας (1ο χλμ Π. Ε. Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ), με τα παρακάτω θέματα συζήτησης.
1) Γνωριμία εκπροσώπων  ομάδων – Εισήγηση.
2) Προτάσεις για τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος.
3) Εκλογή συντονιστικής επιτροπής για όλα τα θέματα (προβλήματα) που αφορούν τη Γ’ Εθνική Κατηγορία.
4) Άμεση διεκδίκηση οικονομικής ενίσχυσης (κάλυψης των λειτουργικών εξόδων) από την Πολιτεία.
5) Τοποθετήσεις – απόψεις  – διάφορα θέματα προς συζήτηση.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί σε υπαίθριο χώρο, τηρουμένων όλων των υγειονομικών μέτρων για την προστασία από την πανδημία του κορονοϊού. Η παρουσία όλων των ποδοσφαιρικων ομάδων, με τους εκπροσώπους τους που θα έχουν ανεξαιρέτως δικαίωμα λόγου και ψήφου, κρίνεται αναγκαία και επιβεβλημένη ενόψει της Γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ που θα αποφασίσει τον τρόπο διεξαγωγής του πρωταθλήματος και θα καθορίσει την ύπαρξη, τη βιωσιμότητα και το μέλλον των ομάδων μας. Κατανοώντας απόλυτα τις δυσκολίες μετακίνησης, τα σωματεία μπορούν να συμμετέχουν και εξ αποστάσεως (τηλεφωνικά ή με κάθε άλλο πρόσφορο μέσο) στη συνάντηση. Παρακαλούνται οι  εκπρόσωποι των σωματείων που θα παραστουν δια ζώσης να το δηλώσουν εγκαίρως στον υπεύθυνο κ. Παπαδόπουλο Δημήτριο (6932332757).
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

Με εκτίμηση Παπαδόπουλος Δημήτριος.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος