ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Για το Σούπερ Καπ «Νίκος Ντοσίδης» Πανθρακικός – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου (ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

17:22

Συνθέσεις

Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

Τσομπανόπουλος, Τρούπκος, Νάνος, Σιδηρόπουλος, Αστρεινίδης, Κυπιρτόγλου, Σιχλημοίρης, Κωσταρέλης, Βάσκος, Κρασώνης, Δερμιτζάκης

Πανθρακικός

Κεχαγιάς, Καλογράνας, Αρέτας,  Παπαχρόνης, Λειβαδίτης, Σμάλης, Μορφακίδης, Ρόπαλο, Φουρλατάρας, Αντωνιάδης, Ρομπέρ.

17:10

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυπελλούχος προέκυψε με κλήρωση μεταξύ του Πανθρακικού και της Γρατινής, ενώ και η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου κατέκτησε τον τίτλο χωρίς ωστόσο να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα, μετά την απόφαση για οριστική διακοπή του, λόγω Covid-19.

Οι δύο προπονητές, Σπύρος Κουτσογιάννης της Δόξας και Νίκος Μπαχαρίδης του Πανθρακικού, δεν αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα όσον αφορά στην κατάρτιση των συνθέσεων των δυο ομάδων.

16:55

 

Το Σούπερ Καπ «Νίκος Ντοσίδης» θεσπίστηκε στην μνήμη του αξιολογημένου διαιτητή Νίκου Ντοσίδη, γιου του παλιού διαιτητή Τάσου Ντοσίδη, τον οποίο έχασε αιφνιδίως πριν δυο χρόνια. Πέρυσι το κατέκτησε η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου επικρατώντας με 3-2 στην παράταση της Ελπίδας Σαπών.

Ο αγώνας για υγειονομικούς λόγους θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, δηλαδή χωρίς θεατές. Έτσι, στο ΔΑΚ θα βρίσκονται συνολικά 80 άτομα, από 30 για κάθε ομάδα παίκτες, αναπληρωματικοί, παράγοντες, οι διαιτητές, μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ, ελάχιστοι προσκεκλημένοι και τους δημοσιογράφοι.

16:32

Στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο ( ΔΑΚ) Κομοτηνής, στις 17:30 διασταυρώνουν τα ξίφη τους η πρωταθλήτρια Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου με τον κυπελλούχο Πανθρακικό, για το Σούπερ Καπ «Νίκος Ντοσίδης», αγώνας ο οποίος δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα για την φετινή αγωνιστική περίοδο, στο πλαίσιο της ΕΠΣ Θράκης.

Το Σούπερ Καπ θα διαιτητεύσει ο Γιάννης Δρακίδης με βοηθούς τους Αθανάσιο Καραγιάννη και Μιχάλη Χαρίτση, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο Αθανάσιος Λάπατας.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος