ΔΙΑΦΟΡΑ

Η “Απάτη” του έντεχνου με το Δημήτρη Σταρόβα και τους 15 50

Η “Απάτη” του έντεχνου με το Δημήτρη Σταρόβα και τους 15 50

Αν θέλετε να ψυχαγωγηθείτε και να διασκεδάσετε πραγματικά, αν είστε FAN της Ελληνόφωνης και αγγλόφωνης Rock (και όχι μόνο) από τα 60’s μέχρι σήμερα τότε βιαστείτε να κρατήσετε μια θέση στην αυλή του Jack’s Lounge γιατί εκεί είναι το θέμα, η φάση, το κόλπο του καλοκαιριού.

1550

Κάθε Σάββατο οι 15 50 και ο πολυτάλαντος Δημήτρης Σταρόβας παρουσιάζουν ένα πρόγραμμα διάρκειας 3,5 ωρών με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και μιλούν στην καρδιά και στην ψυχή μας! Γνωστές τους επιτυχίες μπλέκουν με Ροκιές, Ντίσκο, έντεχνα… στη ζούλα  και κανά λαϊκό άμα λάχει να ούμε!!
Η εκπληκτική φωνή του Μηνά , η τρέλα του Ρουσσέτου που βγάζει φωτιές από την κιθάρα του μεταφορικά αλλά και κυριολεκτικά, το χιούμορ και τα πειράγματα του Δημήτρη Σταρόβα και η γλυκιά Καλένα (που γνωρίσαμε από το The Voice) έχουν δημιουργήσει ένα παρεάκι που θυμίζει εποχές Αχ Μαρία.

Ένα όμορφο στιγμιότυπο είναι όταν βγαίνουν με ακουστικά όργανα (ακορντεόν, κιθάρες), περνάνε από όλο τον κόσμο και τους τραγουδάνε σαν κομπανία του δρόμου. Το σέρβις εξαιρετικό όπως και η κουζίνα και οι τιμές… για όλα τα βαλάντια. Το μόνο ”πρόβλημα” είναι ότι λόγω των μέτρων για τον Covid, η χωρητικότητα είναι περιορισμένη και γι’ αυτό πρέπει να κλείσετε θέση εγκαίρως!

Η Απάτη του Έντεχνου στην Αυλή του Jack’s Lounge!

Δείτε εδώ

 

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος