ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗ

Κ. Χατζημιχαήλ: “Οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Οργανισμού στον λιμένα της Αλεξανδρούπολης παραμένουν από τις φθηνότερες στην ελληνική αγορά”

Διαβούλευση για την επικείμενη αναπροσαρμογή του Τιμολογίου Παροχής Υπηρεσιών του Οργανισμού Λιμένος Αλεξανδρούπολης πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 στις εγκαταστάσεις του Οργανισμού. Συμμετείχαν εκπρόσωποι της τοπικής επιχειρηματικότητας, του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης και των Ναυτικών Πρακτόρων.

Προηγήθηκε ευρεία κουβέντα για τις εξελίξεις στον λιμένα, το νέο επιχειρηματικό περιβάλλον που σταδιακά διαμορφώνεται καθώς και τα ειδικά ζητήματα τιμολόγησης υπηρεσιών στη βάση των εισηγήσεων της Οικονομικής μας Υπηρεσίας. Πρόκειται για νέες υπηρεσίες σχετικές με τις φορτοεκφορτώσεις βαγονιών που ο Οργανισμός δεν παρείχε στο παρελθόν και έως τον φετινό Ιούλιο που πραγματοποίησε για πρώτη φορά συνδυασμένη μεταφορά πλοίου-τρένου.

Σε κάθε περίπτωση οι παρεχόμενες υπηρεσίες του Οργανισμού στον λιμένα της Αλεξανδρούπολης παραμένουν από τις φθηνότερες στην ελληνική αγορά!

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος