ΥΓΕΙΑ

Κομοτηνή: Αρνητικά τα 56 rapid test και μόλις 1 θετικό drivethrough test στις 8/3

Ξεκίνησαν σήμερα οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι στον γενικό πληθυσμό που προγραμμάτισε ο Δήμος Κομοτηνής, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, με στόχο την πρόληψη και τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου COVID19.

Στην πλατεία Ειρήνης Κομοτηνής έγιναν 56 τεστ ανίχνευσης αντιγόνων του νέου κορωνοϊού και ήταν όλα αρνητικά και στη Λαϊκή Αγορά με τη διαδικασία drivethrough έγιναν 36 και βρέθηκε 1 θετικό. Οι έλεγχοι θα πραγματοποιούνται όλη την εβδομάδα μέχρι και την Παρασκευή 12 Μαρτίου, τις ώρες 11:00-15:00, από δύο συνεργεία του Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας.

Όσοι πολίτες επιθυμούν να υποβληθούν σε rapidtest αποστέλλουν sms με αριθμό 1 στο 13033, προσέρχονται στην Πλατεία Ειρήνης ή στη Λαϊκή Αγορά, γνωρίζοντας τον προσωπικό αριθμό υγείας ΑΜΚΑ, ενώ χρειάζεται να δίνουν τον αριθμό του κινητού τους ώστε να ενημερώνονται για το αποτέλεσμα. Στα drivethrough τεστ οι πολίτες παραμένουν στο αυτοκίνητό τους.

Ο Δήμος Kομοτηνής ζητά τη συμμετοχή των πολιτών στη δράση και παράλληλα την τήρηση των μέτρων προστασίας, φυσικής απόστασης και σεβασμού των συμπολιτών τους.

Θρακική Αγορά

LABON Boutique

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος