ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κομοτηνή: Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου Ιμ.Τζανέρ συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρ. Μέτιο

O υποψήφιος Δήμαρχος Ιάσμου Ιμάμ Τζανέρ είχε συνάντηση εργασίας στο γραφείο του περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστου  Μέτιου με πολλά θέματα συζήτησης που αφορούν στην περιοχή μας. Συγκεκριμένα ο κ. Τζανέρ ανέφερε:
“Είχα την τιμή να πραγματοποιήσω μία συνάντηση εργασίας με τον Περιφερειάρχη της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο στην Κομοτηνή.Κατα τη διάρκειά της ενημερώθηκα για τον στρατηγικό σχεδιασμό της Περιφέρειας που αφορά τον Δήμο Ιάσμου.
Με τη σειρά μου έθεσα μία σειρά σοβαρών αναπτυξιακών θεμάτων τα οποία με τους συνεργάτες μου ιεραρχούμε ως απόλυτης προτεραιότητας .Αναφέρομαι στο στρατηγικής σημασίας έργο του φράγματος στον ποταμό Κομψάτο παράλληλα με την χρηματοδότηση της επέκτασης και λειτουργίας νέων  αρδευτικών γεωτρήσεων προκειμένου να υπάρξει μείωση του κόστους παραγωγής των αγροτών καθώς και η δυνατότητα αναδιάρθρωσης καλλιεργειών.
Η ανάγκη άμεσης αποκατάστασης του δρόμου που διέρχεται μέσα από τον Ίασμο αποτελεί για μας άμεση και επιτακτική προτεραιότητα.
Το ίδιο και  η βελτίωση της βατότητας της των βασικών δρόμων του Δήμου ,η αγροτική οδοποιία καθώς και ο καθαρισμός των ρεμάτων είναι για μας επίσης σοβαρά αναπτυξιακά ζητήματα άμεσης υλοποίησης που έθεσα στον Περιφερειάρχη.
Στον Δήμο Ιάσμου θέλουμε και θα το πετύχουμε ,να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να τον επαναφέρουμε σύντομα με συστηματική προετοιμασίας και δουλειά στον δρόμο της ανάπτυξης και της ευημερίας.
Ευχαριστώ θερμά τον Περιφερειάρχη για την εξαιρετική συνεργασία”

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος