ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κόσμιο: Αποπερατώθηκε με επιτυχία έργο ασφαλτόστρωσης μέσα στον οικισμό (video)

Συνεχίζονται  με επιτυχία οι ασφαλτοστρώσεις δρόμων σε οικισμούς του δήμου Κομοτηνής, όπως στο Κόσμιο, όπου τo Συμβούλιο Κοινότητας Κοσμίου έδωσε στην δημοσιότητα φωτο από το  εν λόγω έργο μέσα στον οικισμό.
Τα μέλη και η πρόεδρος κ. Χρυσούλα Μιχαηλίδου σημειώνουν:
“Με μεγαλη ικανοποιηση και χαρα υποδεχομαστε αλλο ενα εργο ασφαλτοστρωσης δρομου μεσα στον οικισμο Κοσμου. Οι ασφαλτοστρωσεις δρομων του οικισμου επι προεδριας της κα Μιχαηλιδου Χρυσουλας περιλαμβανουν δρομους χιλιομετρων : όπως ο δρομος του αναχωματος,  το κομματι του δρομου Κομοτηνης- Μαρωνειας και ο κεντρικος δρομος Κοσμιου -γηπεδου και παιδικη χαρα έως αναχωμα.
Άξιο λόγου ειναι το έργο ασφαλτοστρωσης 4.500χιλ στην κτηματικη περιοχη Κοσμιου ( Φιλόδημος) -έργο μεγαλης σπουδαιότητας που θα εξυπηρετει όλες τις κτηνοτροφικες επιχειρησεις, αλλά και τους πολίτες.
Το Συμβούλιο Κονότητας Κοσμίου ευχαριστεί  θερμά τον Δήμο Κομοτηνής και ιδιαίτερα τον Δήμαρχο μας,  κο Ιωάννη Γκαράνη και του εύχεται ολόψυχα και σε άλλα πολλά έργα!”
 
(φωτό: η προεδρος του Συμβουλιου Κοινοτητας Κοσμιου Χρ. Μιχαηλιδου  τα μελη Βασ. Τσομπανογιοβανης, Χρ. Χατζηαποστολου και Ιωάννα Θεοχαριδου- ενεργο μελος του Πολιτιστικου Συλλογου Γυναικων Κοσμιου)
Βίντεο: σε εξέλιξη το έργο  ασφαλτόστρωσης στον οικισμό Κοσμίου
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο

00:00

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος