ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κλιματιζόμενη αίθουσα για τον καύσωνα στο 2ο ΚΑΠΗ Κομοτηνής

Ο Δήμος Κομοτηνής μετά την επικαιροποίηση του Έκτακτου Δελτίου Επιδείνωσης Καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία συμβάλλει στη συνολική προσπάθεια για την οργάνωση και διάθεση δροσερών και κλιματιζόμενων χώρων για το κοινό:

1) Ορίζει υπεύθυνη για τον συντονισμό και τις απαιτούμενες δράσεις για την προστασία του κοινού από τις υψηλές θερμοκρασίες, για το διάστημα από  20/7/2023 έως 23/7/2023, την Κωνσταντινιά Ευσταθίου, Προϊσταμένη του 2ου ΚΑΠΗ Κομοτηνής, με αναπληρώτρια τη Μαρία Μερέτη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης του Κέντρου Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου Κομοτηνής. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2531083981 και 6937403717  (Αντιδήμαρχος, Κοινωνικών Θεμάτων & Αλληλεγγύης, Ιωάννης Μουρτίδης).

2) Καθορίζει ως χώρο φιλοξενίας του κοινού για την αποφυγή των επιπτώσεων από τον καύσωνα, την κλιματιζόμενη αίθουσα του 2ου ΚΑΠΗ Κομοτηνής, στην οδό Γρ. Μαρασλή 1, Κομοτηνή (Κτίριο Πολυλειτουργικό).

3) Εφιστά την προσοχή στο κοινό και ιδιαίτερα στις ευπαθείς ομάδες (με αναπνευστικές, καρδιαγγειακές παθήσεις, κ.λπ.), προς αποφυγή δυσάρεστων για την υγεία τους επιπτώσεων και ζητά να προσέρχονται στο 2ο ΚΑΠΗ του Δήμου Κομοτηνής, όπου Θα βρουν ένα δροσερό και ευχάριστο περιβάλλον.

4) Καλεί όλους τους πολίτες να λάβουν υπόψη τα Έκτακτα Δελτία Επιδείνωσης Καιρού για να προφυλαχθούν από τις υψηλές θερμοκρασίες, ειδικά τους ηλικιωμένους, τους ασθενείς και τα βρέφη.

Περισσότερες λεπτομέρειες: στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού, την ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr) και τον λογαριασμό της ΕΜΥ στο twitter (@EMY_HNMS).

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος