ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κύπελλο Ελλάδας: Επιβεβαίωση Γαβριηλίδη για το τέλος των τριών κυπελλούχων της Θράκης από τον θεσμό

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης και πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου της ΕΠΟ επιβεβαίωσε ότι αλλάζει μορφή το Κύπελλο Ελλάδος και δυστυχώς σε αυτήν δεν θα χωρέσουν οι ερασιτεχνικές ομάδες.

Κατά συνέπεια, ο θεσμός τερματίζεται πρόωρα για τον Πανθρακικό, την ΑΕ Διδυμοτείχου, τον Ορφέα Ξάνθης αλλά και τις άλλες περίπου 50 ερασιτεχνικές ομάδες που θα μετείχαν ως κυπελλούχοι ΕΠΣ.

Ο Μάνος Γαβριηλίδης πρόσθεσε ότι μέχρι το τέλος του μήνα αναμένεται η έναρξη προπονήσεων στην Super League 2 ώστε να μπορέσουν να είναι έτοιμες οι ομάδες στις 15 Δεκέμβρη για να αρχίσουν οι αγώνες του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα είπε στον Metropolis σύμφωνα με το Metrosport:

«Στόχος μας ήταν να δούμε ποιες ομάδες μπορούν να συμμετέχουν. Κατέληξαν οι τρεις πρόεδροι να κάνουν το καλύτερο για να αρχίσει μια ή και οι δύο από τις άλλες κατηγορίες, δηλαδή τη Super league 2 και τη Football League. Θα έλεγα να ξεκινήσουμε το Κύπελλο από την τέταρτη φάση και μετά. Με επαγγελματικό ποδόσφαιρο μόνο, δηλαδή. Οι ερασιτεχνικές ομάδες, με μεγάλη μου απογοήτευση, δεν είναι δυνατόν να συμμετέχουν. Πότε θα ξεκινήσουν, πότε θα είναι έτοιμεςq Θα μπορέσει τουλάχιστον η Σούπερ Λιγκ 2 να ξεκινήσει μέχρι το τέλος του μήνα ώστε να είναι έτοιμοι γύρω στις 15 να συμμετέχουν στο Κύπελλο. Ο τελικός θα είναι στις 22 Μαϊου στο ΟΑΚΑ, όπως ήταν».

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος