ΔΙΑΦΟΡΑ

Λαζόπουλος: «Γι’ αυτό θέλουν να τελειώσουν τους Ράδιο Αρβύλα»

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν για άλλη μία φορά αποκαλυπτικός ενώ πήρε θέση και για όσα γίνονται με τους Ράδιο Αρβύλα και την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.  Ο ηθοποιός σχολίασε, στο love radio 97,5 μεταξύ άλλων τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στην χώρα.

Με αφορμή μάλιστα για τις ραγδαίες εξελίξεις με τους Ράδιο Αρβύλα, πέρα του ότι είναι πραγματικό το γεγονός με τον υπόδικο πλέον Στάθη Παναγιωτόπουλο, άφησε αιχμές για την κυβέρνηση καθώς όπως είπε ότι το σύστημα δείχνει ότι θέλει να τελειώσει με αυτούς!

«Προκάλεσε ζημιά σε όλους τους Ράδιο Αρβύλα»

«Είναι πάρα πολύ άσχημο και δεν γίνεται να μην τιμωρηθεί ο Στάθης Παναγιωτόπουλος. Προκάλεσε ζημιά σε όλους τους Ράδιο Αρβύλα. Τους ανακάτεψε, τους διέλυσε. Με τους Αρβύλα πάντως, πέρα από το ότι είναι πραγματικό γεγονός αυτό με τον Παναγιωτόπουλο, φαίνεται ότι το σύστημα δείχνει ότι θέλει να τελειώσει με αυτούς. Να πάμε σε εκλογές χωρίς καμία αντίθετη φωνή»!

Όσον αφορά το υπουργικό σχήμα της κυβέρνηση Μητσοτάκη, επισήμανε ότι είναι: «επικεφαλής στα 3 υπουργεία είναι τρεις ακροδεξιοί. Δεν γίνεται να χειρίζονται την πανδημία, την ανάπτυξη, την λειτουργία του Κράτους, τρεις ακροδεξιοί. Είναι σαν να συνεργάζεται η Δημοκρατία με την Χούντα».

Για τον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως ήταν ένα (σ.σ. κόμμα) 3% που μετασχηματίστηκε και μπήκαν και άλλα 30% και αυτό το 30% δεν ήταν ΣΥΡΙΖΑ, ήταν ένας κόσμος προοδευτικός που ήρθε από αλλού κι έπρεπε ήδη να ανακαλύψουν ποιο ήταν αυτό το καινούργιο κόμμα.

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος