ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μ. Χρυσοχοΐδης για το Φράχτη: «Μέχρι το Δεκέμβριο θα έχουν αποζημιωθεί οι αγρότες για τις απαλλοτριωμένες εκτάσεις» (βίντεο)

Μέχρι το Δεκέμβριο του 2020 θα έχουν αποζημιωθεί οι αγρότες των οποίων οι εκτάσεις απαλλοτριώθηκαν για την κατασκευή και επέκταση του φράχτη του Έβρου, σύμφωνα με τα λεγόμενα του υπουργού Προστασίας του Πολίτης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος βρέθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή των Φερών και μίλησε με τους τοπικούς φορείς και αγρότες.

Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

«Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα είναι με διαδικασία “εξπρές”, δηλαδή μέχρι το Δεκέμβριο θα έχει ολοκληρωθεί ώστε να αποζημιωθούν οι συγκεκριμένοι αγρότες για τις απαλλοτριωμένες εκτάσεις» δήλωσε στο evros24 o Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Έβρου, Δημήτρης Πέτροβιτς, ο οποίος και συνομίλησε με τον υπουργό για τα εν λόγω ζητήματα.

Δημήτρης Πέτροβιτς

Σύμφωνα με τον κ. Πέτροβιτς, ο φράχτης έχε ήδη ξεκινήσει να κατασκευάζεται, ενώ θα συνοδεύεται με επιπλέον έργα για τη βελτίωση του αγροτικού δικτύου, ενώ ο υπουργός επεσήμανε ότι θα γίνουν και πολλά υποστηρικτικά αντιπλημμυρικά έργα.

Ο Κώστας Αλεξανδρής

Ο κ. Χρυσοχοΐδης υποσχέθηκε ότι θα είναι σύντομο το χρονικό διάστημα αποζημίωσης των αγροτών και στον πρόεδρο του Συλλόγου Αγροτών Αλεξανδρούπολης, Κώστα Αλεξανδρή. Σύμφωνα με τον τελευταίο, μαζί με την κατασκευή του φράχτη θα γίνει και αγροτική οδοποιία και κάποια αναχώματα θα βοηθηθούν για να είναι πιο αποτελεσματικά ως προς τον αντιπλημμυρικό τους ρόλο.

πηγή: evros24.gr

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος