ΔΙΑΦΟΡΑ

Με επιτυχία στέφθηκε η “13η Γιορτή Μανιταριού” στο πολύπαθο Δάσος της Δαδιάς (φωτος+videoς)

Πετυχημένη και με πολύ κόσμο και όμορφες δράσεις ήταν η 13η Γιορτή Μανιταριού στον Έβρο. Οι  επισκέπτες κατέκλυσαν το χώρο ερχόμενοι από κάθε σημείο του νομού, για να χαρούν τα  μανιτάρια  και το  Δάσος της Δαδιάς, που το περασμένο καλοκαίρι καταστράφηκε σε μεγάλο βαθμό από τις πυρκαγιές. Μ’ αυτή τους τη  συμμετοχή   έστειλαν κι ένα  μήνυμα αισιοδοξίας.

Την διήμερη 13η Μανιταρογιορτή διοργάνωσαν ο Αθλητικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Ακρίτας Δαδιάς, ο Δήμος Σουφλίου, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και το ΟΦΥΠΕΚΑ. Παρόντες ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου και μόνιμος κάτοικος Δαδιάς Βασίλης Δελησταμάτης και ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, με Αντιδημάρχους του και δημοτικούς συμβούλους.

Ο κόσμος, οικογένειες με μικρά παιδιά, απόλαυσαν λιχουδιές από μανιτάρια και παρακολούθησαν τους παραδοσιακούς χορούς από τα χορευτικά συγκροτήματα του Χορευτικού Ομίλου Αλεξνδρούπολης και το “Σταυροδρόμι της Ελληνικής Παράδοσης” Αλεξανδρούπολης, υπό τους ήχους της λαϊκοδημοτικής ορχήστας Έβρου “Η Παράδοση”.

 

Ακολούθησε γλέντι για όσους βρέθηκαν σήμερα στην Δαδιά και για την φετινή Γιορτή Μανιταριού που έχει γίνει πλπεκν θεσμός και αναδεικνύει, παρά τις καταστροφές των δυο τελευταίων χρόνων την ομορφιά της περιοχής.

Πηγή: evrosnews.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος