ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

«Με τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων, αφήνει εκτός τους πρώτους δημοτικούς συμβούλους όλων των δημοτικών ενοτήτων», σχολιάζει ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Αναγέννησης»

Τις απόψεις του Δημάρχου Ιάσμου Οντέρ Μουμίν, τον Μάρτιο του 2017, υπενθυμίζει ο Κυριάκος Αμούτζας με αφορμή τον πρόσφατο ανασχηματισμό της Δημοτικής Αρχής Ιάσμου.

Τότε, ο Οντέρ Μουμίν είχε παραιτηθεί από περιφερειακός σύμβουλος της «Περιφερειακής Αναγέννησης» διαμαρτυρόμενος στην απόφαση του Μέτιου να προχωρήσει σε αλλαγές Θεματικών Αντιπεριφερειαρχών, κάτι το οποίο αποτελούσε σύμφωνα με τον ίδιο «αδικία» καθώς είχε εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς.

Σήμερα, ο Οντέρ Μουμίν ως Δήμαρχος Ιάσμου «με τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων, αφήνει εκτός και τους πρώτους δημοτικούς συμβούλους ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ», σχολιάζει ο επικεφαλής της παράταξης «Όραμα Αναγέννησης».

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του:

«Ας μιλήσουμε λίγο με αριθμούς αναφορικά με το μερικό ανασχηματισμό στο Δήμο Ιάσμου.

Ο Δήμαρχος Ιάσμου την πρώτη Κυριακή των εκλογών, στην επιλογή δημοτικών συμβούλων, ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ 58% του Δήμου.

Με τον ορισμό των νέων αντιδημάρχων, αφήνει εκτός και τους πρώτους δημοτικούς συμβούλους ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΕΝΟΤΗΤΩΝ.

Από το νέο σχήμα δηλαδή, απουσιάζει ο πρώτος εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Αμαξάδων, ο πρώτος εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Ιάσμου και ο πρώτος εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος Σώστου.

Δεν πίστευε τα ίδια όμως μερικά χρόνια πριν όταν είχε εκλεγεί περιφερειακός σύμβουλος και δεν είχε οριστεί αντιπεριφερειάρχης κατηγορώντας τον τότε εκλεγμένο Περιφερειάρχη».

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος