ΔΙΑΦΟΡΑ

Μια ξεχωριστή Κυριακάτικη πεζοπορία για τα μέλη του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Κομοτηνής (φωτος)

Άλλη μια ξεχωριστή Κυριακάτικη εξόρμηση  στην ορεινή περιοχή του νομού μας,  πραγματοποίησε την Κυριακή 22 Οκτωβρίου ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Κομοτηνής.

Σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, το μέλος του Συλλόγου Σιδέρης Πραντσίδης, απαθανάτησε με το φωτογραφικό του φακό και μετέφερε το ευχάριστο κλίμα αυτής της  πεζοπορίας, σημειώνοντας:

“Μια ακόμη ξεχωριστή κυριακάτικη ορεινή πεζοπορία πραγματοποιήθηκε σήμερα στην περιοχή Τυχερορεματος, με τη συμμετοχή 40 περίπου μελών και φίλων του ΕΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΉΣ, κάθε ηλικίας (από 20 έως 76 ετών). Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή μεγάλου αριθμού νέων που σπουδάζουν στην περιοχή μας, από διάφορα μέρη της Ελλάδας, αλλά και από χώρα του εξωτερικού (Βέλγιο). Οι ορεινές εξορμήσεις του συλλόγου ίσως είναι η μοναδικη επιλογή για όσους θέλουν να γνωρισουν την ξεχωριστή βιοποικιλότητα της περιοχής και να θαυμάσουν τις ομορφιές του τόπου μας. Ευχαριστούμε όλους όσους συνέβαλαν για να πραγματοποιηθεί μια ακομη ασφαλή και ευχάριστη ορεινή πεζοπορία και να σας προσκαλέσουμε στις επόμενες κυριακάτικες εξορμήσεις. Καλή εβδομάδα!!”

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

 

 

 

 

 

Πηγή: FB

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος