LIFESTYLE

Ο Οκτώβρης είναι ο χειρότερος μήνας για αυτά τα ζώδια

Δεν είναι μυστικό ότι συμβαίνουν σημαντικές διελεύσεις μέσα στον Οκτώβριο αλλά ο καθένας μας τις βιώνει διαφορετικά. Τα παρακάτω ζώδια ανήκουν σε αυτά που βιώνουν τον χειρότερο μήνα. Θα υπάρχει πολύ ένταση αυτές τις ημέρες κι ανήκεις σε ένα από αυτά τότε ίσως το έχεις ήδη διαπιστώσει.

Δεν είναι μόνο το γεγονός ότι ο 10ος μήνας του χρόνου ανήκει στο τελευταίο μισό του 2020. Ο Οκτώβρης δίνει αξία στο φθινόπωρο αφού έχει να κάνει με την ροπή στο σκοτάδι και την επίγνωση όλων όσων ήταν ανεξερεύνητα το πρώτο μισό του έτους. Ξεκίνησε εκρηκτικά χάρη στην Πανσέληνο στον Κριό, που έχει κυβερνήτη τον Άρη. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο Άρης είναι ανάδρομος στον Κριό. Μαζί με τον Χείρωνα θα δημιουργήσει συναισθηματική βαρύτητα στην ατμόσφαιρα αλλά κυρίως θα σου ζητήσει να ξετυλίξεις τους επιδέσμους που κρύβουν τις πιο βαθιές πληγές σου.

Η επίδραση της Πανσελήνου διαρκεί για δύο ή και περισσότερες εβδομάδες που σημαίνει ότι ο υπόλοιπος μήνας θα είναι βαθιά επηρεασμένος από αυτήν. Ειδικά για τον Κριό, τον Καρκίνο και τον Ζυγό.

Κριός

Είσαι σε εντελώς σε εντελώς άλλη φάση σε σχέση με αυτή που ήσουν την περίοδο των γενεθλίων σου που δείχνει πόσο πολύ έχεις εμπλακεί τους τελευταίους μήνες. Ο κυβερνήτης σου είναι ανάδρομος στο ζώδιό σου οπότε δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αμφισβητείς τον εαυτό σου περισσότερο από ποτέ. Υπάρχουν πράγματα που χρειάζονται αξιολόγηση και επανεξέταση και ίσως και τέλος. Την ώρα που ο Ήλιος βρίσκεται στο αντίθετο ζώδιό σου, τον Ζυγό, θα δημιουργηθούν αντιφατικές καταστάσεις σχετικά με την επιθυμία σου για αυτονομία και την αφοσίωσή σου στους άλλους. Σκέψου το καλά.

Καρκίνος

Η εποχή του Ζυγού σε κάνει να νιώθεις κάπως καθώς υπογραμμίζει τον 4ο οίκο σου που έχει να κάνει με το σπίτι, την οικογένεια και την συναισθηματική βιάση.  Τα θέματα που έχουν σχέση με την ισορροπία στη ζωή σου (ή την απουσία της) είναι πιο σημαντικά από ποτέ και με τον Άρη ανάδρομο μέσα από τον τομέα της καριέρας σου, υπάρχει ακόμα μεγαλύτερη πίεση στους ώμους σου. Είναι ώρα να καθρεφτίσεις τους στόχους σου και στο πώς κατευθύνεις την ενέργειά σου όταν μιλάμε για επαγγελματικά ζητήματα. Δεν είναι εύκολο αλλά υπάρχει πλεονέκτημα. Η Αφροδίτη μπαίνει στον Παρθένο και μπορεί να είναι βοηθητική στις σημαντικές συζητήσεις που έχεις. Αξιοποίησέ τη με σοφία.

Ζύγος

Γιόρτασε την ηλιακή σου επιστροφή ακόμα κι αν δεν μοιάζει πολύ γιορτινή η ατμόσφαιρα αυτή τη στιγμή. Δυστυχώς, με τόσα πολλά αστρολογικά φαινόμενα στον ουρανό το να υποδεχτείς τη νέα χρονιά με τα καλά σου μοιάζει μακρινή ιδέα αλλά το να κρατήσεις την ισορροπία σου είναι πιο σημαντικό αυτή τη στιγμή. Ο Άρης είναι ανάδρομος μέσω του 7ου οίκου σου που αφορά τη συντροφικότητα, τους άλλους και τις διαπροσωπικές επαφές που κάνει τη σχετικότητα σχεδόν να μην υπάρχει αλλά υπάρχει κάτι ειρωνικά απελευθερωτικό μέσα από αυτή τη διέλευση για σένα. Αυτή η διέλευση θέλει να καθρεπτίσεις τον τρόπο που σχετίζεσαι με τους άλλους. Αν εξαρτάσαι από τους άλλους να επιβεβαιώσουν την ηρεμία σου, σταμάτα. Μοιάζει απαίσιο, ειδικά όταν προέρχεται από το σύμπαν, αλλά στηρίζεσαι στη δύναμή σου αυτή τη στιγμή.

https://www.marieclaire.gr/

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος