ΔΙΑΦΟΡΑ

Ο Σύλλογος Μέριμνας ΑμΕΑ Νοητικής Υστέρησης Ν.Ροδόπης “Άγιοι Θεόδωροι” φιλοξένησε το Δημοτικό ΚΔΑΠ Λευκάδας (φωτος)

Πριν λίγες μέρες οι δομές του Συλλόγου Μεριμνας ΑμΕΑ Νοητικής Υστέρησης Ν.Ροδόπης “Άγιοι Θεόδωροι”, φιλοξένησαν ωφελούμενους του Δημοτικού ΚΔΑΠ Λευκάδας μαζί με τους γονείς τους και κάποιους από τους εργαζομένους- συνοδούς του ΚΔΑΠ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν και να δουν από κοντά διάφορες περιοχές της Θράκης, ενώ ψυχαγωγήθηκαν βλέποντας κινηματογράφο και  παίζοντας  bowling. Σε ανάρτησή του στο διαδίκτυο, ο Σύλλογος Μέριμνας ΑμΕΑ Νοητικής Υστέρησης Ν. Ροδόπης “Άγιοι Θεόδωροι”  ανέφερε τα εξής:
“Είχαμε την χαρά να φιλοξενήσουμε στις δομές του Συλλόγου μας ωφελούμενους του Δημοτικού ΚΔΑΠμεΑ Λευκάδας, τους γονείς των ωφελουμένων και ομάδα εργαζομένων του ΚΔΑΠ. Οι επισκέπτες μας με αφορμή την εκδρομή τους σε περιοχές της Θράκης παρευρέθηκαν στους χώρους του Συλλόγου μας και συμμετείχαν μαζί με ωφελούμενους του Συλλόγου μας σε δράσεις.
Συγκεκριμένα οι γονείς των ωφελουμένων του ΚΔΑΠμεΑ Λευκάδας ξεναγήθηκαν στους χώρους των εργαστηρίων της εταιρείας ΑΞΙΖΩ ΙΚΕ από τον Διοικητικό Διευθυντή του Συλλόγου κύριο Ποιμενίδη Ηλία, ενημερώθηκαν για την λειτουργία των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης που διατηρεί ο Σύλλογος μας από την κοινωνική λειτουργό Ντίνα Ιωάννα, παρακολούθησαν την ταινία HOME στην οποία συμμετέχουν ωφελούμενοι του Συλλόγου μας ως ηθοποιοί και επισκέφθηκαν μία Στέγη για να δουν από κοντά την λειτουργία της. Παράλληλα, η ομάδα των Special Olympics Hellas Λευκάδας και η ομάδα των Special Olympics Hellas Κομοτηνής αγωνίστηκαν στο άθλημα του bowling στις εγκαταστάσεις του μαγαζιού Prime Time.
Την δράση παρακολούθησαν ο Συντονιστής των Special Olympics Hellas Λευκάδας κύριος Βονιτσάνος Άγγελος και ο Συντονιστής των Special Olympics Hellas Κομοτηνής κύριος Ποιμενίδης Δημήτριος.
Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη του μαγαζιού Prime Time κύριο Τολόγκο για την δωρεάν παραχώρηση των εγκαταστάσεων του bowling”.
Ακολουθούν φωτος:
 
 
 
 
Διαβάστε επίσης

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος