ΔΙΑΦΟΡΑ

Πανηγύρι για την Αγία Παρασκευή στο Αρσάκειο του Δήμου Μαρωνείας Σαπών

Με την περιφορά της εικόνας και το πανηγύρι της Αγίας Παρασκευής που ακολούθησε συνεχίστηκαν το βράδυ της Τρίτης 25 Ιουλίου οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ Μαρωνείας –Σαπών 2023 στον οικισμό του Αρσακείου.
Οι εκδηλώσεις τις οποίες διοργάνωσε, με τη στήριξη του Δήμου ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αρσακείου «Το Ευθύμιο» (Θμύκιο), ξεκίνησαν με εσπερινό και λιτάνευση της εικόνας της Αγίας και ακολούθησε το καθιερωμένο παραδοσιακό γλέντι στην πλατεία του οικισμού.
Ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών κ. Ντίνος Χαριτόπουλος συνεχάρη τα δραστήρια μέλη του Συλλόγου που κάθε χρόνο καταφέρνουν να φέρνουν κοντά τους Αρσακιώτες στο παραδοσιακό τους γλέντι και τους ευχαρίστησε για τη δράση και την προσφορά τους στον πολιτισμό και την παράδοση του τόπου.
Το Φεστιβάλ Μαρωνείας-Σαπών συνεχίζεται με μία έκτακτη εκδήλωση που εντάχθηκε στο πρόγραμμα του και περιλαμβάνει τη διοργάνωση κρητικής βραδιάς την Τετάρτη 26 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ. στην πλατεία της Μαρώνειας. Η παραδοσιακή βραδιά διοργανώνεται από τις τοπικές επιχειρήσεις με την στήριξη του Δήμου.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος