ΔΙΑΦΟΡΑ

Πέθανε ο «σύγχρονος Ηρακλής» Γιώργος Τρομάρας

Έφυγε τη Δευτέρα από τη ζωή, σε ηλικία 75 ετών, ο Γιώργος Τρομάρας. Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και είχε υποστεί εγκεφαλικά, ενώ νοσηλευόταν σε ΜΕΘ. Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη (27/1) στις 12 το μεσημέρι στον ιερό ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Πλατεία Παιανίας.

Ποιος ήταν ο Γιώργος Τρομάρας

Γεννήθηκε το 1947 σ’ ένα μικρό χωριό με θέα τη Λίμνη Τριχωνίδα, την Αγία Σοφία. Από πολύ μικρή ηλικία έδειξε την κλίση του στην πάλη και τη μυική δύναμη.

Αναδείχθηκε δύο φορές πρωταθλητής Ελλάδας στην ελευθέρα πάλη και Ευρώπης στην επαγγελματική πάλη, ενώ είχε συμμετάσχει σε διάφορες ελληνικές ταινίες.

Χαρακτηρίστηκε «σύγχρονος Ηρακλής», καθώς εκτός από παλαιστής έχει καταφέρει λύγισμα χοντρών σιδερικών, σπάσιμο χοντρών αλυσίδων, σήκωμα αυτοκινήτων, άνοιγμα ελατηρίων άνω των 400 κιλών με τα δόντια, ακόμα και τράβηγμα αμαξοστοιχιών.

Ο Γιώργος Τρομάρας είναι ο συνεχιστής των λαϊκών ηρώων Κουταλιανού και Σαμψών, ενώ πλέον είναι ο τελευταίος λαϊκός ήρωας.

Ήταν παντρεμένος και έχει ένα γιο, τον Κώστα, ο οποίος ακολουθεί τα χνάρια του πατέρα του στο άθλημα.

Πηγή: https://www.sansimera.gr/news/efige-apo-ti-zoi-o-giorgos-tromaras?utm_campaign=content&utm_source=feed&utm_medium=rss

© SanSimera.gr

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος