ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ψαρόπουλο για πρόεδρο της ΕΠΟ υπέδειξαν οι ΕΠΣ Έβρου, Θράκης και Ξάνθης κατά δήλωση του ίδιου

Την στήριξη των τριών Ενώσεων Ποδοσφαιρικών Σωματείων του γεωγραφικού μας διαμερίσματος έχει ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Σταύρος Ψαρόπουλος, σύμφωνα με τους υπολογισμούς που ο ίδιος ανέφερε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη.

Ο Σταύρος Ψαρόπουλος απάντησε στις δηλώσεις Αυγενάκη περί αναζήτησης προέδρου κοινής αποδοχής στην ΕΠΟ. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «crete2day» ο υφυπουργός Αθλητισμού ανέφερε πως «η πεποίθησή μου, η ελπίδα μου και η επιδίωξή μας ως κυβέρνηση είναι να καταλήξουμε και είμαστε πολύ κοντά σε αυτό, σε μία υποψηφιότητα ενωτική για πρόεδρο της ΕΠΟ, που θα καταφέρει να συνθέσει τις συγκρουόμενες, ανταγωνιστικές δυνάμεις του ποδοσφαίρου. Γίνεται μία προσπάθεια με απόλυτη σοβαρότητα με την απόλυτη έγκριση του πρωθυπουργού. Επιδίωξη μας είναι να έχουμε στις κεντρικές θέσεις του επαγγελματικού και του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, πρόσωπα που θα έχουν την σύμφωνη γνώμη του μεγαλύτερου μέρους των εμπλεκομένων».

Ο «sport-fm» επικοινώνησε με τον μοναδικό υποψήφιο πρόεδρο για την ΕΠΟ μέχρι στιγμής, τον πρόεδρο της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρο Ψαρόπουλο, προκειμένου να σχολιάσει τις δηλώσεις Αυγενάκη. Ο Ψαρόπουλος είπε ότι δεν τον ενδιαφέρουν δηλώσεις που μπορεί να γίνονται, διότι έχει ήδη υποδειχθεί από 45 Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων (στις 53), συν τις όποιες ΠΑΕ της Super League αναμένεται να τον ψηφίσουν, πράγμα που μαρτυρά πως αυτή τη στιγμή έχει συντριπτικά ποσοστά υπέρ του. Είναι προφανές ότι στις 45 ΕΠΣ περιλαμβάνει και τις ΕΠΣ Έβρου, Θράκης και Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Ψαρόπουλος δήλωσε: «Θα είμαι πρόεδρος στην ΕΠΟ σύμφωνα με τις επιθυμίες των 45 Ενώσεων που με υπέδειξαν και με τις οποίες έχω επικοινωνία καθημερινή μαζί τους. Επομένως δεν με ενδιαφέρει καμία άλλη δήλωση που μπορεί να γίνεται». Σε ότι αφορά τον χρόνο διενέργειας των εκλογών (που είναι προγραμματισμένες για τις 29 Δεκεμβρίου αλλά λόγω των υγειονομικών δεδομένων μπορεί πάλι να μετατεθούν) ο Ψαρόπουλος τόνισε: «Για τον χρόνο των εκλογών καλό θα ήταν να βοηθήσουν όλοι να γίνουν όσο πιο άμεσα είναι εφικτό, γιατί κάθε καθυστέρηση αποβαίνει σε βάρος του ποδοσφαίρου».

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος