ΔΙΑΦΟΡΑ

Σασμός: Συνταρακτικές εξελίξεις αυτή την εβδομάδα

Οι δύο οικογένειες θα διαλέξουν τον δρόμο του μίσους ή θα προσπαθήσουν να βάλουν τέλος στην έχθρα που τους κυριεύει !;

Δευτέρα 10/01: Η Θοδώρα είναι γεμάτη οργή για την απόρριψη από τον Πέτρο και αποφασίζει να επισπεύσει τον γάμο της με τον Γιώργη για εκδίκηση. Η Αργυρώ ενημερώνει τον Άγη για τις υποψίες για τον Διονύση, βάζοντας έτσι σε θανάσιμο κίνδυνο τον εαυτό της. Η Μαρίνα αποφασίζει να δεχθεί την πρόταση γάμου του Αντώνη, με την προϋπόθεση ότι θα το δεχθούν τα παιδιά της. Ποιες θα είναι οι αντιδράσεις όμως της Αργυρώς και του Πέτρου γι’ αυτόν τον γάμο; Ο Πέτρος, εν τω μεταξύ, ψάχνει τη Σεμίνα. Η Αργυρώ δέχεται ένα τηλεφώνημα από τον Άγη για να τον συναντήσει σε ένα απόμερο μέρος για την υπόθεση της αρχαιοκαπηλίας.

Τρίτη 11/01: Η Αργυρώ πέφτει στα… νύχια των αρχαιοκαπήλων και η ζωή της κρέμεται από μία κλωστή. Οι ετοιμασίες για τον γάμο της Θοδώρας είναι πυρετώδεις, ενώ ο Άγγελος αναζητά ολοένα και πιο πιεστικά απαντήσεις για τον πατέρα του. Μία φρικτή αλήθεια θα βγάλει την Καλλιόπη από τα ρούχα της, τη στιγμή που το χάσμα μεταξύ των δύο οικογενειών δείχνει να μικραίνει. Και ενώ ο Πέτρος τα ξαναβρίσκει με τη Σεμίνα, η αποκάλυψη της επανασύνδεσής τους στο πλέον ακατάλληλο πρόσωπο θα σημάνει την αρχή μίας πολύ μεγάλης περιπέτειας για τον ίδιο, με οδυνηρές συνέπειες.

Τετάρτη 12/01: Η στιγμή που περίμενε τόσο καιρό η Θοδώρα έχει φτάσει. Κατηγορεί και επίσημα τον Πέτρο ως τον φονιά του Στεφανή. Θα την πιστέψει ο Αντώνης; Η Μαρίνα, που αποφασίζει να τον καλέσει ύστερα από τόσα χρόνια στο σπίτι για φαγητό, βλέπει την παράξενη στάση του και γεμίζει ανησυχία. Η μεγάλη ανατροπή, όμως, έρχεται από τον παπα-Μιχάλη. Ύστερα από τόσο αίμα και τόσα φονικά μήπως έφτασε πια η ώρα για τον σασμό; Θα δεχθούν οι Βρουλάκηδες και οι Σταματάκηδες ή θα νικήσουν όλα τα χρόνια του μίσους; Ο Αστέρης και η Αργυρώ συναντιούνται για να μοιραστούν τα νέα τους. Μόνο που εκεί… θα τους δει μαζί η Καλλιόπη!

Πέμπτη 13/01: Η Καλλιόπη, σοκαρισμένη, βρίσκει καταφύγιο σε ένα μοναστήρι. Οι έρευνες για τον φόνο του Στεφανή έχουν ενταθεί μετά την κατάθεση της Θοδώρας. Πού μπορεί να τους οδηγήσουν τα νέα στοιχεία που θα ανακαλύψουν; Ο Κώστας δέχεται ένα τηλεφώνημα που τον αναστατώνει. Ο Νικηφόρος μαθαίνει ότι η Αστυνομία ψάχνει τις κάμερες από τη μέρα του φόνου. Ο Άγγελος ακούει κάποια πράγματα που αφορούν τη μητέρα του από τον Παντελή. Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο παπα-Μιχάλης, χωρίς να γνωρίζει ότι η Καλλιόπη ξέρει τα πάντα για τον Αστέρη και την Αργυρώ, της προτείνει τον σασμό.

typos.tv

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος