ΥΓΕΙΑ

Σε καραντίνα οι μητροπολίτες Ξάνθης και Διδυμοτείχου, ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και όλα τα μέλη της Ιεράς Συνόδου

Μετά τον Αρχιεπίσκοπο Αλβανίας, Αναστάσιο και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος είναι σε καραντίνα καθώς Συνοδικός Ιεράρχης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Την είδηση πως ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος βρίσκεται σε καραντίνα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, αν και αρχικά είχε διαψευστεί.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού, όχι μόνο ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, αλλά και όλα τα μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου έχουν τεθεί σε καθεστώς καραντίνας, καθώς Συνοδικός Ιεράρχης βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό.

Όπως προαναφέραμε, η είδηση αρχικά είχε διαψευστεί ωστόσο πλέον επιβεβαιώνεται. Σημειώνεται ότι πριν από πέντε ημέρες είχαν λήξει οι εργασίες της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου, οπότε όλοι όσοι συμμετείχαν μπήκαν αυτοβούλως σε καραντίνα.

Σύμφωνα πάντα με το Mega, ο μητροπολίτης Ιερισσού βγήκε χτες από νοσοκομείο, ο μητροπολίτης Καλαβρύτων νοσεί με ελαφρά συμπτώματα και βρίσκεται σπίτι του, ενώ υπάρχουν πληροφορίες ότι θετικοί στον κορονοϊό είναι ακόμη 4 ιεράρχες.

Όλοι βρίσκονται σε επιφυλακή, ενδεχομένως στα σπίτια τους και λογικά θα υποβληθούν σε τεστ κορονοϊού τις επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι αυτήν την περίοδο μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου είναι μεταξύ άλλων ο μητροπολίτης Ξάνθης Παντελεήμων και ο μητροπολίτης Διδυμοτείχου Δαμασκηνός.

Αναλυτικά η λίστα με τα νυν μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου στην επίσημη ιστοσελίδα της, με ένα κλικ ΕΔΩ.

Πηγή: https://www.newsit.gr/

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος