ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στήριξη Ευριπίδη Στυλιανίδη στους πυροσβέστες της Αν. Μακεδονίας – Θράκης

Με την Ένωση Πυροσβεστών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης συναντήθηκε ο Βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στ. Στυλιανίδης.
Συζήτησαν την ανάγκη ενίσχυσης του προσωπικού ιδιαίτερα στο Νομό Ροδόπης προκειμένου να αντιμετωπίζονται αποτελεσματικότερα τα συμβάντα στην περιοχή που έχουν αυξηθεί ιδιαίτερα, τόσο λόγω πυρκαγιών στον ορεινό όγκο εξαιτίας της διέλευση παράτυπων μεταναστών όσο και λόγω τροχαίων ατυχημάτων που γίνονται κατά τη δίωξη παράνομων διακινητών.
Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης συζήτησε με λεπτομέρειες το θέμα και παρέλαβε σχετικό υπόμνημα προκειμένου να παρέμβει στον αρμόδιο Υπουργό για να αναζητηθεί λύση.
Παράλληλα ευχαρίστησε όλους τους μάχιμους πυροσβέστες που δίνουν συνεχώς τον καλύτερο τους εαυτό με αυταπάρνηση και υψηλή αίσθηση καθήκοντος για να αντιμετωπίσουν τις δύσκολες καταστάσεις και να προστατέψουν τους ανθρώπους και τη φύση της περιοχής.
Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας που με συνέπεια έχει σταθεί όλα τα χρόνια δίπλα στο Σώμα δεσμεύτηκε ότι θα κάνει και τώρα ότι μπορεί για να τους στηρίξει.

Θρακική Αγορά

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος