LIFESTYLE

Survivor: Ποιος αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο – Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας

Ο Βαλάντης είναι αυτός που αποτελεί παρελθόν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Έτσι θα λυθεί ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα στην ομάδα των Διασήμων που δεν θέλουν ούτε ζωγραφιστό να βλέπουν τον Βαλάντη μετά και τα όσα είπε εναντίον της Ευριδίκης Παπαδοπούλου.

Στο μεταξύ, χαμός θα γίνει στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης σήμερα, 18 Ιανουαρίου! Ο Βαλάντης καταρρέει και η Μυριέλλα Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη έχουν έναν άγριο καβγά μπροστά στους συμπαίκτες τους που τους αφήνουν άφωνους.  Τελειώνει το ειδύλλιό τους;

Στο συμβούλιο φάνηκε ότι οι Διάσημοι, οι οποίοι έχασαν, ακολούθησαν μία στρατηγική ώστε να βγει εκτός παιχνιδιού ο τραγουδιστής!

Όπως φάνηκε ξεκάθαρα από τα λόγια όλων, εκτός του Βαλάντη, η ομάδα είχε συνεννοηθεί να ψηφιστεί προς αποχώρηση ο Γιωρίκας Πηλίδης, τον οποίο και θεωρούν όλοι, τον πιο δυνατό παίκτη της ομάδας τους. Έτσι και έγινε, μιας και όλοι οι παίκτες ψήφισαν στρατηγικά “εναντίον” του Πηλίδη, ώστε να φύγει στο επόμενο συμβούλιο ο Βαλάντης και να μπορούν να ηρεμήσουν όλοι, χωρίς να δημιουργηθούν και άλλες εντάσεις στην ομάδα τους. Μάλιστα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου σημείωσε πως ο Γιωρίκας θεωρεί ότι είναι ο πιο δημοφιλής παίκτης της ομάδας τους και ο Λάμπρος Κωνσταντάρας έδωσε στον τάκο τον Θανάση Βισκαδουράκη!

Μετά το τέλος του συμβουλίου, έγινε χαμός στην καλύβα! Ο Βαλάντης συνεχίζει να είναι στην απομόνωση, ενώ η υπόλοιπο Διάσημοι έχουν γίνει μία ομάδα!

Ο Γιωρίκας τονίζει ότι όλη η ομάδα θέλει να φύγει ο Βαλάντης, η Αθηνά δηλώνει «όλοι ψηφίσαμε στρατηγικά» κάτι που δεν είχαμε δει σε κανένα κύκλο του ριάλιτι!

Ο Λάμπρος στο νέο επεισόδιο λέει στην κάμερα «εύχομαι η στρατηγική και η απόφαση που πήρε όλη η ομάδα να αποδώσει»!

Στη συνέχεια, οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας στο οποίο όποια ομάδα κερδίσει θα έχει την ευκαιρία να δει μηνύματα και φωτογραφίες φίλων και συντρόφων…. Ακόμα ένα απαιτητικό στίβο μάχης θα απολαύσουμε απόψε στον ΣΚΑΪ και οι Διάσημοι θα κερδίσουν.

Δεν είναι όμως το μόνο που θα δούμε!

Μετά το αγώνισμα, ο Βαλάντης καταρρέει… Ξεσπά σε λυγμούς και λέει «είμαι πολύ πληγωμένος»! Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης έχουν έναν άγριο καβγά!

Ανάμεσα στους δύο θα ειπωθούν βαριές κουβέντες! Ο Κατσαούνης λέει: «Καλό είναι να σταματήσει αυτό το ειδύλλιο και η πλακίτσα» με την Μυριέλλα να κάνει μορφασμούς και να περνά στην αντεπίθεση! Η ηθοποιός ακούγεται να του λέει: «Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος! Άσε με να ξέρω τι λέω… και θα φανεί αυτό στην πορεία!» με τον Γιώργο να της απαντά: «Να μη φανεί καλύτερα, άστο» και οι συμπαίκτες τους παρακολουθούσαν τον καβγά τους χωρίς να βγάζουν μιλιά!

 

 

Survivor: Οι τρεις διάσημοι που περιμένουν το πράσινο φως για να μπουν στο ριάλιτι

Το Survivor βρίσκεται σχεδόν στην αρχή του και οι εξελίξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. Έτσι, μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου και δύο παικτών από την ομάδα των Μαχητών, σειρά έχουν οι νέες αφίξεις.

Σύμφωνα με τα spoilers, πέντε παίκτες πρόκειται να ενταχθούν στο Survivor το επόμενο χρονικό διάστημα, με τους τρεις από αυτούς να είναι επώνυμοι και να προορίζονται για την ομάδα των Διασήμων. Ο Άρης Σοϊλέδης είναι ήδη στον Άγιο Δομίνικο αναμένοντας το πράσινο φως για την παραλία των Διασήμων. Ο ποδοσφαιριστής έγινε γνωστός από τη σχέση του με την Ελένη Χατζίδου, ενώ τώρα ετοιμάζεται να παντρευτεί με τη Μαρία Αντωνά.

typos-tv.gr

Di-zine clothing

Ιστορικό

Θρακική Αγορά FB

Μedia Group

Ο Ποπολάρος